Achter de schermen bij 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania': 'Hij is het meest onderschatte karakter'

Achter de schermen bij 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania': 'Hij is het meest onderschatte karakter'

Volgende maand gaat Marvel de vijfde fase in met de release van Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023). In aanloop naar de première geeft de studio fans een blik achter de schermen waarin hoofdrolspelers Paul Rudd, Evengeline Lilly, Michelle Pfeiffer en Jonathan Majors aan het woord komen. Ook de voorzitter van Marvel Studios laat van zich horen en legt uit waarom juist met deze film fase 5 van start gaat.

Hollywood-legendes

Al bijna tien jaar lang zien we Rudd regelmatig als de kleine superheld Ant-Man. Het is een rol waar hij door de jaren heen gehecht aan geraakt is en koestert. De acteur geeft toe dat het nog steeds moeilijk te geloven is dat hij naast enkele van de grootste sterren van Hollywood staat en dat terwijl de acteur zelf al jaren een publieksfavoriet is.

Twee nieuwe slechteriken

In Ant-Man and the Wasp: Quantumania zullen we kennismaken met twee nieuwe Marvel-schurken. Kang de veroveraar zal Thanos opvolgen en de nieuwe meest gevreesde vijand worden. Ook de geduchte MODOK zal naar het grote scherm worden gebracht, het personage waar achter de schermen met veel enthousiasme aan gewerkt werd.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023)
6.4
In 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania' keren superheldenpartners Scott Lang (Paul Rudd) en Hope van Dyne (Evangeline Lilly) terug om hun avonturen als Ant-Man en The Wasp voort te zetten.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania is vanaf 15 februari in de bioscoop te zien.

Beeld: Copyright Marvel Studios 2022. All Rights Reserved.
Tekst: Marvel Studios

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopAnt-Man and the Wasp: Quantumania (2023)

Meer video's

Meer video's

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws