'Shazam! Fury of the Gods' trailer: Zachary Levi vanaf maart terug in DC-vervolg

'Shazam! Fury of the Gods' trailer: Zachary Levi vanaf maart terug in DC-vervolg

Na Black Adam (2022) staat de volgende DC-superheldenfilm voor de deur: Shazam! Fury of the Gods (2023), wederom met een superheld die een grote bliksemschicht op zijn borst draagt. Vandaag is een gloednieuwe trailer uitgekomen.

Atlas

Billy Batson (Asher Angel) vindt het nu helemaal prima dat hij in Shazam (Zachary Levy) verandert. En na de gebeurtenissen in de eerste film doet zijn familie dat nu ook. Maar nu met al deze nieuwshelden in de buurt, zorgen de dochters van Atlas voor meer problemen dan ze aankunnen…

Schurk Helen Mirren

Vrijwel de gehele cast van Shazam! (2019) keert terug voor het vervolg, waaronder Asher Angel als de tiener Billy Batson. Ook regisseur David F. Sandberg is terug voor de regie. Daarnaast voegen een aantal nieuwe namen zich bij de DC-film, zoals Helen Mirren als de schurk Hespera, Lucy Liu en Rachel Zegler.

Shazam! Fury of the Gods (2023)
6.6
In Shazam! Fury of the Gods van New Line Cinema wordt het verhaal vervolgd van de tiener Billy Batson, die door het uitspreken van het magische woord SHAZAM!

Vanaf maart in de bioscoop

Shazam! Fury of the Gods draait vanaf 16 maart in de bioscoop. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films die binnenkort in première gaan op het witte doek, kun je hier terecht.

Afbeelding via TMDb
Afbeelding via TMDb
Beeld: Still 'Shazam! Fury of the Gods' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopShazam! Fury of the Gods (2023)

Meer video's

Meer video's

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws