Nieuwe details onthuld over mogelijke doodsoorzaak Lisa Marie Presley

Nieuwe details onthuld over mogelijke doodsoorzaak Lisa Marie Presley

Actrice en zangeres Lisa Marie Presley overleed eerder deze maand geheel onverwachts op 54-jarige leeftijd. De plotselinge dood roept bij vele fans vragen op en nu lijkt TMZ een mogelijke doodsoorzaak te hebben onthuld: de actrice zou naar verluidt opiaten hebben gebruikt en verloor tevens veel gewicht in de aanloop naar haar dood.

Pillen voor gewichtsverlies

Volgens bronnen van TMZ zou de enige dochter van Elvis Presley aan een strict dieet zitten de maanden voor haar overlijden en ging ze onder het mes voor plastische chirurgie. Daar bovenop nam de zangeres pillen voor gewichtsverlies om zich op haar best te voelen tijdens het prijzenseizoen waar ze op veel rode lopers zou verschijnen.

Hartaanval

De dinsdag voor haar dood was Lisa Marie Presley nog aanwezig op de jaarlijkse Golden Globe-uitreiking waar Austin Butler de prijs voor beste acteur in een dramafilm won voor zijn vertolking van haar vader in Elvis (2022). Hier viel het aanwezigen al op dat ze er zwak en mager uitzag. Op 12 januari overleed de actrice aan een hartstilstand.

Eerder verslaafd

Dat Presley naar verluidt weer aan de opiaten zat, laat zien dat het niet goed met haar ging. Dit is voor de zangeres namelijk een verslaving waar ze jaren mee worstelde. Deze keer hebben de pillen haar mogelijk dus het leven gekost, alhoewel een lijkschouwer nog moet bevestigen dat dit de oorzaak was van haar hartstilstand.

Beeld: Via depositphotos
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws