'White Men Can't Jump' krijgt een remake met Sinqua Walls en Jack Harlow in de hoofdrollen

'White Men Can't Jump' krijgt een remake met Sinqua Walls en Jack Harlow in de hoofdrollen

20th Century Studios heeft de eerste beelden onthuld van White Men Can't Jump (2023), een remake van de originele komedie White Men Can't Jump (1992). Sinqua Walls en Jack Harlow zullen de hoofdrollen vertolken in de film.

Vriendschap tussen basketballers

De originele film komt uit 1992 en volgt het verhaal van Billy en Sydney, die denken dat ze de beste basketballers in de stad zijn. Er is niets dat ze kan stoppen wanneer ze besluiten samen te gaan werken, behalve dan de onenigheid tussen elkaar. Bovenop deze onderlinge problemen heeft Billy een grote schuld bij een paar gangsters door wie hij op de hielen gezeten wordt. De sportkomedie was een groot succes en heeft een reputatie opgebouwd als een van de meest geliefde studiofilms van de jaren '90. De eerste beelden van de remake tonen Walls en Harlow die basketbal spelen en discussiëren over de verdiensten van de beste filmkunstenaars van onze tijd.

Kijk White Men Can't Jump nu op Disney+! 🍿

Speelfilmdebuut voor Harlow

Walls is vooral bekend van zijn rol in horrorfilm Nanny (2022). White Men Can't Jump markeert Harlows overgang van hitmaker naar acteur, nu de Grammy-genomineerde rapper zijn speelfilmdebuut maakt. In een recent interview vertelde Harlows dat het hem veel moeite kostte om om de rol te bemachtigen.

Ik heb veel tijd in het script gestoken. Ik probeerde mijn ego opzij te zetten tijdens de auditie, maakte aantekeningen, deed wat ik moest doen. Ik wil het gewoon goed doen. Ik wil gewoon goed zijn, en ik wil er alles aan doen om er iets geweldigs van te maken.

Jack Harlow

Enthousiaste regisseur

Calmatic, regisseur van de remake, prees Harlow in een interview met Variety en bevestigde dat de rapper de filmmakers omver blies met zijn auditie. Volgens de regisseur sprong zijn charme van het kunstenaarschap over naar zijn acteerkant. "Hij was zeer toegewijd en werd emotioneel voor een scène, en toen we eenmaal op de set waren, zat het er allemaal al vrij snel op", herinnerde Calmatic zich.

Nog even wachten

black-ish (2014–2022)-maker Kenya Barris produceert de film. Blake Griffin, Ryan Kalil, Noah Weinstein, Hall en E. Brian Dobbins dienen als uitvoerend producenten. In de Verenigde Staten zal de remake via Hulu te zien zijn vanaf 19 mei. We kunnen ook verwachten dat White Men Can't Jump internationaal uitgebracht zal worden op Disney+. De originele White Men Can't Jump is nu ook te streamen via Disney+.

Beeld: Still 'White Men Can't Jump' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films Video's Disney+White Men Can't Jump (2023)

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws