Netflix zet hoge verwachtingen voor nieuwe serie 'Copycat Killer', eerste beelden nu te zien

Netflix zet hoge verwachtingen voor nieuwe serie 'Copycat Killer', eerste beelden nu te zien

De allereerste seriemoordzaak in Taiwan houdt het land in zijn greep in Copycat Killer (2023– ). De misdaadserie zet vandaag de verwachtingen hoog met de eerste beelden. Volgende maand verschijnt Copycat Killer op Netflix.

Mediagenieke seriemoordenaar

Door de wijdverspreide interesse in de zaak, maakt de mediagenieke seriemoordenaar een nationaal spektakel van zijn moorden. Zelfs zo erg, dat roddels en beruchtheid rondgaan. Wu Kang-ren speelt een officier van justitie, die belooft de zaak op te lossen. Maar al snel realiseert hij zich dat de dingen niet zijn wat ze lijken… Ondertussen drijft de moordenaar herhaaldelijk de spot met wet en recht als hij de vrede en orde in de samenleving probeert te vernietigen.

Boekverfilming

Naast Wu Kang-ren worden de overige hoofdrollen gespeeld door Alice Ko, Tuo Tsung-hua, Yao Chun-yao, Fandy Fan, Cammy Chiang en Hsia Teng-Hung. De aankomende Netflix-serie is gebaseerd op de gelijknamige roman van de Japanse schrijfster Miyuki Miyabe. Wu Kang-ren hint naar een late ontknoping, want we moeten volgens de hoofdrolspeler tot het einde van de serie wachten tot we ontdekken wie het is.

Genreseries zijn fascinerend omdat je er tot het einde toe niet achter komt wie de moordenaar is. Elk personage is verbonden door verborgen draden, die zich gedurende het verhaal ontrafelen. Op dezelfde manier volg ik mijn personage in het verkennen van deze draden, waardoor geleidelijk een prachtig web van verbindingen ontstaat. Ik kijk ernaar uit om kijkers mee te nemen op de reis om de meesterlijke vertelling achter elke draad te ontdekken.

Wu Kang-ren
Copycat Killer (2023‑ )
Kijk op Netflix • Een seriemoordenaar profiteert van de mediabelangstelling voor zijn moorden en manipuleert zijn slachtoffers, de politie en de media, waardoor de moorden een mediaspektakel worden.

Volgende maand op Netflix

Copycat Killer is vanaf 31 maart te zien op Netflix. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je terecht op onze pagina Binnenkort op Netflix.

Afbeelding via Netflix
Afbeelding via Netflix
Beeld: Still 'Copycat Killer' via Netflix
Tekst: Netflix

Reacties

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sCopycat Killer (2023– )

Meer Netflix

Meer Netflix

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws