James Bond-producent geeft update na talloze geruchten: 'We zijn nog niet eens begonnen met casten'

James Bond-producent geeft update na talloze geruchten: 'We zijn nog niet eens begonnen met casten'

Een van de grote producenten achter de James Bond-franchise, Barbara Broccoli, heeft een teleurstellende update na alle James Bond-geruchten van de afgelopen weken. Al jaren wordt er gespeculeerd over wie de nieuwe hoofdrolspeler wordt. Recent kwamen namen als Aaron Taylor-Johnson en Idris Elba voorbij, maar helaas klopt hier volgens Broccoli niets van.

Nog lang niet zover

In een recent interview onthulde Broccoli dat het nog helemaal niet zo ver is met de volgende James Bond, genaamd Bond 26. De producent veegde in één keer alle geruchten van tafel door te bevestigen dat de film nog lang niet zo ver in ontwikkeling is als wordt gedacht.

Nee, we zijn nog niet eens begonnen met de casting. Er is niet eens een script.

Barbara Broccoli
Skyfall (2012)
7.8
Kijk op Pathé Thuis • De loyaliteit van James Bond (Daniel Craig) aan M (Judi Dench) wordt zwaar op de proef gesteld als haar verleden haar komt achtervolgen.

Bond in 2025 of 2026?

Zonder script of cast is er maar weinig nieuws te vertellen over Bond 26. In de zomer van 2022 onthulde ze al dat de start van het filmen van de nieuwe Bond nog minstens jaar verwijderd is. Als de productie in 2024 begint en alles spoedig zou verlopen, zou het niet ondenkbaar zijn dat de nieuwe film zich midden 2025 al aandoet, al zou 2026 een redelijkere datum zijn.

De reden waarom het nog zo lang duren zal, is volgens Broccoli omdat er grote plannen zijn met Bond. Ook het werk aan het script laat nog even op zich wachten, omdat de productieploeg nog moet beslissen wat ze met het personage willen doen. In plaats van een voortzetting van de avonturen, moet Bond 26 een soort reboot van de franchise worden.

De volgende Bond

Producent Michael G. Wilson geniet van de speculatie van fans en geeft weg dat ze op zoek zijn naar een volwassen veteraan van minstens 30 jaar oud. Er kan dus direct een streep door Tom Holland en Jacob Elordi. Broccoli voegt daaraan toe dat Bond voorlopig een man blijft.

Spectre (2015)
6.8
Kijk op Pathé Thuis • Een cryptische boodschap uit James Bond's verleden brengt hem op het pad van een sinistere organisatie die hij moet zien bloot te leggen.
Beeld: Still 'Spectre' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsGoldfinger (1964)From Russia with Love (1963)Thunderball (1965)Skyfall (2012)Spectre (2015)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws