De beste nieuwe films & series op Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Prime Video (week 8)

De beste nieuwe films & series op Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Prime Video (week 8)

Heb jij inmiddels ook zoveel abonnementen op streamingdiensten en ben je het overzicht kwijt van alle nieuwe titels die deze week op al die verschillende diensten verschenen? Speciaal voor jou hebben wij hier de beste films & series per streamingdienst op een rijtje gezet. Van Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Prime Video zie je welke beste nieuwe films en series deze week zijn verschenen.

Andere handige pagina's:

Netflix

Formula 1: Drive to Survive seizoen 5

8.6
Kijk op Netflix • De snelheid, de druk, de concurrentie. Ervaar de wereld van de Formule 1: van de coureurs tot de eigenaars, van de cockpit tot het managementkantoor.

The Gentlemen

7.8
Kijk op Netflix • 'The Gentlemen' volgt de Amerikaanse expat Mickey Pearson (Matthew McConaughey) die een zeer winstgevend marihuana-imperium opbouwde in Londen.

Disney+

Fleishman Is in Trouble

7.7
Kijk op Disney+ • Toby Fleishman wist wat hij kon verwachten toen hij en zijn vrouw van bijna vijftien jaar uit elkaar gingen: weekenden en alle andere vakanties met de kinderen, enige overgebleven bitterheid, af en toe een moment van spanning in hun onderhandelingen over co-ouderschap.

Bruiser

6.1
Kijk op Disney+ • Tijdens de zomervakantie zoekt de 14-jarige Darious de grenzen van zijn volwassenheid op in zijn gespannen relatie met zijn strenge vader Malcolm en de vriendschap met de mysterieuze zwerver Porter.

HBO Max

The Last of Us aflevering 6

8.8
Kijk op HBO Max • Joel en Ellie, een koppel dat verbonden is door de wreedheid van de wereld waarin ze leven, worden gedwongen wrede omstandigheden en meedogenloze moordenaars te doorstaan tijdens een trektocht door het post-pandemische Amerika.

Kom Hier Dat Ik U Kus

7.2
Kijk op HBO Max • Mona is negen jaar oud als haar moeder bij een auto-ongeluk komt te overlijden. Haar vader Vincent krijgt al snel een nieuwe vriendin Marie, die het gezin inkomt als vervangende moeder en alle aandacht opeist.

Videoland

Prins Bernhard

Kijk op Videoland • Prins Bernhard (1911-2004) stond bekend als een charmante regelaar, die z'n talenten inzette voor het vaderland.

The Traitors

8.8
Kijk op Videoland • Tweeëntwintig vreemdelingen moeten het tegen elkaar opnemen in een reeks missies. Hoe meer missies ze winnen, hoe groter de prijzenpot.

Prime Video

The Consultant

6.5
Kijk op Prime Video • 'The Consultant' onderzoekt de sinistere relatie tussen baas en werknemer. Wanneer een nieuwe consultant, Regus Patoff, wordt ingehuurd om de zaken te verbeteren bij het op App gebaseerde gaming bedrijf "CompWare," ervaren de werknemers nieuwe eisen en uitdagingen die alles in twijfel trekken...

LOL: Last One Laughing Sweden

7.5
Kijk op Prime Video • Tien van de beste Zweedse komieken strijden om elkaar aan het lachen te maken, zonder zelf in lachen uit te barsten.

Staat hier niets voor je tussen? Misschien dat er volgende week meer voor je bij zit. Bekijk hier alvast wat er binnenkort op de streamingdiensten verschijnt:

Beeld: Still 'The Consultant' via TMDb

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Disney+ Amazon Prime Video HBO Max

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws