Nieuw op Disney+: 'The One and Only Ivan' met Sam Rockwell en Angelina Jolie

Nieuw op Disney+: 'The One and Only Ivan' met Sam Rockwell en Angelina Jolie
11 september 2020 om 10:23

The One and Only Ivan (2020) is nu te zien op Disney+. De artistieke gorilla Ivan leeft in het circus maar keert het liefst terug naar waar hij echt thuishoort: het wild.

Samen treden Ivan (ingesproken door Sam Rockwell) en olifant Stella (Angelina Jolie) op in het circus. Alhoewel circusbaas Mack (Bryan Cranston) Ivan als zijn zoon opvoedde, begrijpt de gorilla maar niet waarom hij in gevangenschap leeft. Samen met een groep dieren maakt hij een plan om te ontsnappen.

Bekijk hier de trailer van The One and Only Ivan:

The One and Only Ivan is één van de bioscoopfilms waarvan Disney de release vanwege de coronapandemie naar Disney+ heeft verplaatst, net als Mulan (2020). De film is ontstaan door een combinatie van computergeanimeerde beelden en filmopnames. Naast Jolie en Rockwell zijn ook de stemmen van Danny DeVito, Helen Mirren en Brooklynn Prince te horen.

The One and Only Ivan is nu te zien op Disney+. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Disney+.

The One and Only Ivan (2020)
6.7
Een gorilla genaamd Ivan probeert zijn verleden te begrijpen met de hulp van een olifant genaamd Stella, terwijl ze op een plan broeden om aan de gevangenschap te ontsnappen.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The One and Only Ivan' via TMDb

Meer over:

Video on demand Films Disney+The One and Only Ivan (2020)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten