'Elemental' trailer: nieuwe Pixar-film vanaf juni in de bioscoop

'Elemental' trailer: nieuwe Pixar-film vanaf juni in de bioscoop

Disney en Pixar nemen ons mee op reis naar Element City in de trailer van Elemental (2023). De gloednieuwe animatiefilm verschijnt komende zomer in de bioscoop.

Maak kennis met Element City

In Element City leven verschillende elementen uit de natuur samen: aarde, water, vuur en lucht. In de stad is maar één regel volgens de familie van Ember: elementen kunnen niet met andere elementen samen zijn. Voor Ember wordt dat extra moeilijk als ze Wade ontmoet, die haar laat zien hoe ze nog meer uit het leven kan halen.

Ember wordt ingesproken door Leah Lewis, die we kennen als Kitty in The Good Doctor (2011). De stem van Wade is voor Mamoudou Athie, hoofdrolspeler van Netflix-serie Archive 81 (2022). De nieuwe Pixar-film is geregisseerd door Peter Sohn, die eerder Partly Cloudy (2009) maakte.

Elemental (2023)
5.8
Elemental speelt zich af in Element City, waar vuur-, water-, land- en luchtinwoners samen leven. In de film leren we Ember kennen, een stoere, gevatte en vurige jonge vrouw.

Binnenkort in de bioscoop

Elemental draait vanaf 14 juni in de bioscoop. Uiteindelijk zal de animatiefilm ook op Disney+ verschijnen, een releasedatum is hier echter nog niet van bekend.

Copyright 2023 Disney/Pixar
Copyright 2023 Disney/Pixar
Beeld: Copyright 2023 Disney/Pixar
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopElemental (2023)

Meer video's

Meer video's

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws