'Indiana Jones and the Dial of Destiny' wordt de langste film in de reeks

'Indiana Jones and the Dial of Destiny' wordt de langste film in de reeks

Harrison Ford gaat de Indiana Jones-franchise met een klapper verlaten. De speelduur van het nieuwste deel van de reeks is bekend en zal alle andere films overtreffen.

Laatste keer Indy

Ford pakt voor de laatste keer Indy's hoed op in Indiana Jones and the Dial of Destiny (2023). Hoewel we nog een aantal weken moeten wachten op de release van de vijfde film in de franchise, houdt productiemaatschappij Lucasfilm de fans zoet met nieuwe details uit Indiana Jones.

Langste film in de franchise

Kathleen Kennedy van Lucasfilm heeft tegenover Collider onthuld hoe lang Indiana Jones and the Dial of Destiny gaat duren. Met een duur van 142 minuten overtreft het vijfde deel de andere Indiana Jones-delen. De andere films in de franchise duren rond de twee uur, maar Dial of Destiny zal dus een speelduur van 2 uur en 22 minuten hebben.

Poster en trailer

Tijdens de Star Wars Celebration zijn we nog meer te weten gekomen over Indiana Jones and the Dial of Destiny. Zo is een gloednieuwe trailer onthuld en heeft de vijfde film in de reeks een officiële poster te pakken. Er wordt flink uitgepakt voor het laatste deel en als we de trailer mogen geloven kunnen we weer een hoop spektakel verwachten in Dial of Destiny.

Indiana Jones and the Dial of Destiny (2023)
6.7
In 1969 leidt de Amerikaanse archeoloog en avonturier Indiana Jones zijn leven tegen de achtergrond van de ruimtewedloop.
Beeld: Still 'Indiana Jones and the Dial of Destiny' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Algemeen BioscoopIndiana Jones and the Dial of Destiny (2023)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws