Gerucht: Disney werkt aan vrouwelijke 'Indiana Jones'-film met Brie Larson

Gerucht: Disney werkt aan vrouwelijke 'Indiana Jones'-film met Brie Larson

Met Harrison Fords laatste Indy-optreden in aantocht met Indiana Jones and the Dial of Destiny (2023), denkt Disney al hard na over de toekomst van de franchise. Volgens geruchten zou de studio werken aan een vrouwelijke versie van de archeoloog en is er zelfs al iemand in beeld voor de hoofdrol.

Opvolger voor Ford?

Omdat het tot nu toe enkel geruchten zijn, is er nog maar weinig bekend over de mogelijke plannen. Omdat hoofdrolspeler Ford al bekendmaakte dat Dial of Destiny zijn laatste optreden zal zijn als de iconische Indy, is het goed mogelijk dat Disney hierna een opvolger zoekt om de franchise voort te zetten. Waarom dan niet een vrouwelijke archeoloog?

The Treasure Hunters

Volgens de geruchten is Marvel-ster Brie Larson in gesprek voor de hoofdrol in de avontuurlijke actiefilm The Treasure Hunters. Details over haar personage zijn nog niet bekend, maar wordt omschreven als "een hedendaagse Indiana jones". In hoeverre dit een spin-off betreft of echt een opzichzelfstaand avontuur wordt, is niet bekend.

Of de nieuwe actiefilm ooit het daglicht ziet, zal moeten blijken. Voor nu kunnen we uitkijken naar de release van Dial of Destiny, die 28 juni in de bioscoop verschijnt. Larson is binnenkort is nog te zien in Marvel-film The Marvels (2023), waar eerder deze week de eerste trailer van verscheen.

Beeld: Still 'Kong: Skull Island' via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsIndiana Jones and the Dial of Destiny (2023)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws