Ryan Reynolds bleef Hugh Jackman jarenlang vragen voor 'Deadpool 3'

Ryan Reynolds bleef Hugh Jackman jarenlang vragen voor 'Deadpool 3'

In Deadpool 3 (2024) kruipt Hugh Jackman weer in de huid van Wolverine en dat doet hij dus samen met Ryan Reynolds. Toch heeft de Deadpool-acteur hard moeten werken om de Wolverine-acteur te overtuigen van de rol.

Met deze rol in de Deadpool-reeks staat Jackman zijn intrede in het MCU te wachten. Reynolds en de Wolverine-acteur zijn in het echt goede vrienden van elkaar en daar is deze mogelijkheid dan ook niet onbesproken gebleven.

'Perfecte moment'

In een interview met ET deelt Reynolds meer over het langverwachte vervolg. Ook hij heeft uitgekeken naar een nieuwe samenwerking met Jackman. "Het wordt leuk. We hebben er allebei heel veel zin in. We wilden dit al heel lang doen. De kans om dit nu te doen is eigenlijk het perfecte moment", vertelt de Deadpool-acteur.

Overhalen

De klauwen van Wolverine zouden na Logan (2017) eigenlijk niet meer uit de kast worden gehaald, maar daar heeft Reynolds toch verandering in weten te brengen. Al heeft dat behoorlijk veel moeite gekost. "Ik hield maar niet op", onthult Reynolds in het interview. "Ik heb hem de afgelopen jaren gepest als een mug. Ik geloof wel in timing en ik denk dat hij er klaar voor was. Volgens mij was hij enthousiast en wat we hem lieten zien was dat het personage genoeg afweek van het personage dat hij kende en achter heeft gelaten. Het gaf hem de kans om iets compleet nieuws te spelen."

Logan (2017)
8.1
Kijk op Disney+ • In de nabije toekomst ontfermt een vermoeide Logan (Hugh Jackman) zich over de zieke Professor X (Patrick Stewart) in een schuilplaats op de grens met Mexico.

Release

Het duurt helaas nog even voordat we kunnen zien wat de twee vrienden van de nieuwste Deadpool hebben gemaakt. De derde in de reeks is naar verwachting pas in september 2024 te zien in de bioscoop.

Beeld: Afbeelding Ryan Reynolds via Depositphotos

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Bioscoop FilmsDeadpool 3 (2024)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws