'Twilight'-serie in de maak

'Twilight'-serie in de maak

Goed nieuws voor fans van Twilight (2008): productiemaatschappij Lionsgate is officieel bezig met een televisieserie gebaseerd op de populaire boekenreeks. Dat maakt The Hollywood Reporter bekend.

Volgens THR zouden de boeken van Stephanie Meyer wederom als basis dienen voor de serie, maar is het vooralsnog niet duidelijk in hoeverre de makers de verhaallijn zullen volgen. Dat betekent dat we nog niet weten of we een flinke make-over krijgen van de films óf dat we een gloednieuw verhaal in de Twilight-wereld mogen verwachten.

Wat weten we?

Dat moet nog allemaal besproken worden en is dus volgens bronnen ook bij Lionsgate Television nog niet helemaal bekend. Wat we wel weten is dat scenarioschrijver Sinead Daly (bekend van Tell Me Lies en The Walking Dead: World Beyond) is verbonden aan het project en het script zal gaan schrijven. Helaas weten we ook nog niet waar we de romantische serie kunnen gaan kijken.

Pattinson en Stewart

Vanaf 2008 verschenen vijf films in de Twilight Saga en waren Robert Pattinson en Kristen Stewart te zien in de hoofdrollen van Edward en Bella. In 2012 kwam de laatste film uit en ruim tien jaar later wordt het romantische verhaal dus nieuw leven in geblazen.

Beeld: Still Twilight via TMDb
Tekst: Bron

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Series Films Video on demandThe Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 (2011)The Twilight Saga: Eclipse (2010)Twilight (2008)The Twilight Saga: New Moon (2009)The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 (2012)

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws