De beste nieuwe films & series op Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Prime Video (week 18)

De beste nieuwe films & series op Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Prime Video (week 18)

Heb jij inmiddels ook zoveel abonnementen op streamingdiensten en ben je het overzicht kwijt van alle nieuwe titels die deze week op al die verschillende diensten verschenen? Speciaal voor jou hebben wij hier de beste films & series per streamingdienst op een rijtje gezet. Van Netflix, Disney+, HBO Max en Prime Video zie je welke beste nieuwe films en series deze week zijn verschenen.

Andere handige pagina's:

Netflix

Queen Charlotte: A Bridgerton Story

7.4
Kijk op Netflix • Bridgerton-prequel over het leven van koningin Charlotte. Het huwelijk van de jonge koningin Charlotte en koning George van Engeland is het begin van een episch liefdesverhaal en verandert de high society in deze 'Bridgerton'-prequel.

Sanctuary

8.0
Kijk op Netflix • Een wanhopige lastige jongen wordt sumoworstelaar. Hij fascineert de fans met zijn eigenwijze instelling, maar brengt verwarring in de traditionele sport.

Disney+

Ed Sheeran: The Sum of It All

8.3
Kijk op Disney+ • Volgt het persoonlijke leven van popster Ed Sheeran terwijl hij praat over zijn opkomst en zijn muzikale plannen.

A Small Light

8.4
Kijk op Disney+ • 'A Small Light' gaat over Miep Gies, de secretaresse van Otto Frank. Met de hulp van het Nederlandse verzet beschermden Miep en haar man de familie Frank en vele anderen tegen de nazi's tijdens de Tweede Wereldoorlog.

HBO Max

White House Plumbers

6.8
Kijk op HBO Max • 'White House Plumbers' vertelt hoe Nixons eigen politieke saboteurs en Watergate-meesterbreinen, E. Howard Hunt (Woody Harrelson) en G.

100 Foot Wave

8.1
Kijk op HBO Max • De decennialange odyssee van surfpionier Garrett McNamara, die na een bezoek aan Nazaré, Portugal in de hoop een golf van 100 voet te bedwingen, de sport naar steeds grotere hoogten stuwde en samen met de plaatselijke bevolking hielp het kleine vissersdorpje om te vormen tot 's werelds meest vooraanstaande big-wave-surfbestemming.

Videoland

Sisi

6.9
Kijk op Videoland • Elisabeth van Oostenrijk, ook wel Sisi, leert keizer Franz Joseph kennen en al snel blijkt er sprake van een onweerstaanbare aantrekkingskracht.

Ex On The Beach: Double Dutch

6.6
Kijk op Videoland • In Ex On The Beach: Double Dutch reizen negen sexy singles naar een paradijs vol zon, zee, plezier en liefde. Lekker relaxen is er niet bij;

Prime Video

Jachtseizoen seizoen 3afl. 1

7.5
Kijk op Prime Video • Giel de Winter, Thomas van der Vlugt en Stefan Jurriëns gaan de strijd aan met bekende Nederlanders, die voor één dag in de huid van een voortvluchtige crimineel kruipen.

Operation Fortune

6.3
Kijk op Prime Video • Internationale inlichtingendienst Five Eyes rekruteert MI6 agent Orson Fortune (Jason Statham) om de verkoop van een nieuwe, dodelijke wapentechnologie die de wereldorde dreigt te verstoren, te voorkomen.

Staat hier niets voor je tussen? Misschien dat er volgende week meer voor je bij zit. Bekijk hier alvast wat er binnenkort op de streamingdiensten verschijnt:

Beeld: Still 'White House Plumbers' via TMDb

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Videoland Disney+ Amazon Prime Video HBO Max

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws