Trailer van bloederige coming-of-age 'Spontaneous' nu te zien

Trailer van bloederige coming-of-age 'Spontaneous' nu te zien
27 augustus 2020 om 10:18

Paramount heeft de eerste trailer van de nieuwe film Spontaneous (2020) gedeeld. Het is een verfilming van de gelijknamige tienerroman en gaat over een doodgewone middelbare school, waar plotseling mensen beginnen te exploderen.

Exploderen? Jawel. Hoofdpersoon Mara, gespeeld door Katherine Langford, weet niet wat haar overkomt. Is zij de volgende die zal ontploffen? Midden in de angst en onzekerheid onstaat er een prille liefde met klasgenoot Dylan, gespeeld door Charlie Plummer. Maar hoe lang zal dat duren? Wie zal hierna exploderen?

Kijk de trailer van de film hier:

Langford werd bekend met haar hoofdrol in de serie 13 Reasons Why (2017–2020) en speelde daarna onder andere mee in Knives Out (2019) en Love, Simon (2018). Plummer kun je kennen van zijn rol in All the Money in the World (2017). Ook speelt hij de hoofdrol in de HULU-miniserie Looking for Alaska (2019), wat ook een verfilming van een tienerroman is.

De opnames van Sponteneous begonnen al in het voorjaar van 2018, en we kunnen binnenkort gaan genieten van het eindresultaat. Voor fans die niet kunnen wachten zijn hier wat dramatische backstagebeelden van de set:

Spontaneous is vanaf begin oktober in de Verenigde Staten online en beperkt in de bioscoop te zien. Wanneer de film in Nederland verschijnt is nog niet bekend.

Spontaneous (2020)
6.5

Spontaneous (2020)

fantasy / sciencefiction • Brian Duffield
Met Katherine Langford en Piper Perabo
Mara zit op de middelbare school en haar wereld komt op z'n kop te staan wanneer sommige scholieren plotseling exploderen.
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's FilmsSpontaneous (2020)

Lees ook:

Meer video's

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws