De beste nieuwe films & series op Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Prime Video (week 20)

De beste nieuwe films & series op Netflix, Disney+, HBO Max, Videoland en Prime Video (week 20)

Ben jij het overzicht inmiddels ook een beetje kwijt van alle nieuwe titels die deze week op al die verschillende diensten verschenen omdat je zoveel abonnementen op streamingdiensten hebt? Speciaal voor jou hebben wij hier de beste films & series per streamingdienst op een rijtje gezet. Van Netflix, Disney+, HBO Max en Prime Video zie je welke beste nieuwe films en series deze week zijn verschenen.

Andere handige pagina's:

Netflix

El silencio

5.6
Kijk op Netflix • Sergio Ciscar wordt vrijgelaten uit de gevangenis, 6 jaar nadat hij zijn ouders heeft vermoord toen hij nog minderjarig was.

Faithfully Yours

5.8
Kijk op Netflix • Bodil (Bracha van Doesburgh) en Isabel (Elise Schaap) nemen af en toe een vlucht uit hun drukke dagelijks leven door samen een weekend weg te gaan naar de Belgische kust.

Disney+

Ant-Man and the Wasp: Quantumania

6.1
Kijk op Disney+ • In 'Ant-Man and the Wasp: Quantumania' keren superheldenpartners Scott Lang (Paul Rudd) en Hope van Dyne (Evangeline Lilly) terug om hun avonturen als Ant-Man en The Wasp voort te zetten.

A Small Light afl. 5-6

8.4
Kijk op Disney+ • 'A Small Light' gaat over Miep Gies, de secretaresse van Otto Frank. Met de hulp van het Nederlandse verzet beschermden Miep en haar man de familie Frank en vele anderen tegen de nazi's tijdens de Tweede Wereldoorlog.

HBO Max

Spy/Master

7.5
Kijk op HBO Max • 'Spy/Master' speelt zich af tijdens het hoogtepunt van de Koude Oorlog. De spionageserie beslaat een week in het leven van het fictieve personage Victor Godeanu (Alec Secăreanu), de rechterhand en naaste adviseur van de Roemeense dictator Nicolae Ceaușescu.

Donna

6.5
Kijk op HBO Max • Donna geeft een beeld van de vrouw, de artiest, de echtgenote en de moeder wiens iconische stem de muziek voor altijd veranderde.

Videoland

Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 9

6.6
Kijk op Videoland • In Ex On The Beach: Double Dutch reizen negen sexy singles naar een paradijs vol zon, zee, plezier en liefde. Lekker relaxen is er niet bij;

The Real Housewives of Beverly Hills seizoen 12

5.4
Kijk op Videoland • Realityserie die plaatsvindt in Beverly Hills, waar vrouwen op hoge hakken vechten als vijanden, samen drinken als vrienden en flink wat drama veroorzaken.

Prime Video

Take a Chance

6.7
Kijk op Prime Video • Een aangrijpende documentaire die een inkijk geeft in het leven van een van 's werelds beruchtste stalkers, Gert van der Graaf.

Citadel afl. 5

6.1
Kijk op Prime Video • Het wereldwijde spionageagentschap Citadel is gevallen en het geheugen van zijn agenten is gewist. Nu rijst het machtige syndicaat Manticore op in de leegte.

Staat hier niets voor je tussen? Misschien dat er volgende week meer voor je bij zit. Bekijk hier alvast wat er binnenkort op de streamingdiensten verschijnt:

Beeld: Still 'Spy/Master' via HBO Max

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Series Video on demand Netflix Videoland Disney+ Amazon Prime Video HBO Max

Meer video on demand

Meer video on demand

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws