Robert De Niro, Morgan Freeman en Zach Braff in eerste trailer 'The Comeback Trail'

Robert De Niro, Morgan Freeman en Zach Braff in eerste trailer 'The Comeback Trail'
8 september 2020 om 13:52

De nieuwste actiekomedie The Comeback Trail (2020) met Robert De Niro, Morgan Freeman en Zach Braff draait vanaf 26 november in de bioscoop. In de eerste trailer zien we hoe De Niro in de huid kruipt van een filmproducent omdat hij geld is verschuldigd aan een maffiabaas.

Als het personage van Zach Braff (bekend van Scrubs (2001–2010) als J.D.) per ongeluk een bekende acteur van een gebouw duwt, komen hij en Max Barber (De Niro) erachter dat ze geld kunnen verdienen via verzekeringsfraude. Om dit te verwezenlijken doen de twee alsof ze een film gaan maken en casten ze een suïcidale filmster (Tommy Lee Jones). Maar iemand vermoorden blijkt nog moeilijker te zijn dan gedacht…

Bekijk hier de eerste trailer van The Comeback Trail:

Naast de grote hoofdrolspelers doen ook bekende namen mee als Emile Hirsch en Eddie Griffin. De actiekomedie wordt geregisseerd door George Gallo, die eerder het script schreef voor Bad Boys (1995).

The Comeback Trail is vanaf 26 november te zien in de Nederlandse bioscopen. De Niro is daarvoor nog te zien in de familiekomedie The War With Grandpa (2020), die volgende week al uitkomt.

The Comeback Trail (2020)
8.0
Max Barber (Robert de Niro) is een filmproducent die veel geld verschuldigd is aan een maffiabaas. Om alle schulden bij elkaar te sprokkelen, neemt hij zijn toevlucht tot verzekeringsfraude.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'The Comeback Trail' via Cloudburst Entertainment/YouTube
Tekst: Bron

Meer over:

Celebrities Films Video's BioscoopThe Comeback Trail (2020)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten