Releasedatum bekend van Netflix-docu over K-popgroep Blackpink

Releasedatum bekend van Netflix-docu over K-popgroep Blackpink
9 september 2020 om 09:04

De nieuwe Original-documentaire over de populaire K-popgroep Blackpink is vanaf 14 oktober te zien op Netflix, zo maakt de streamingdienst bekend. Daarnaast zullen de gezichten van de groepsleden ook ingesteld kunnen worden als profieliconen.

Blackpink bestaat uit Jennie, Jisoo, Lisa en Rosé, die samen leven als K-popsterren. De vier schreven vorig jaar geschiedenis door als eerste K-popgroep op te treden op het Amerikaanse festival Coachella.

De documentaire volgt de vier tijdens hun dagelijkse leven en toont exclusieve interviews met de meiden. De film wordt geregisseerd door Caroline Suh, die eerder de Netflix-docu Salt Fat Acid Heat (2018) maakte.

Blackpink: Light Up the Sky is de nieuwste muziekdocu op de streamingdienst. Zo zijn daar ook de documentaires te zien als Gaga: Five Foot Two (2017), Homecoming: A Film by Beyoncé (2019) en Taylor Swift: Miss Americana (2020).

Recentelijk werkte Blackpink nog samen met Selena Gomez voor de single 'Ice Cream' en werkten mee aan Lady Gaga's tweetalige nummer 'Sour Candy'. Hun hitsingle 'How You Like That' werd binnen een maand tijd al meer dan 100 miljoen keer beluisterd.

Bekijk hier de muziekvideo van 'How You Like That':

Beeld: Still 'Blackpink: Light Up the Sky' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Films Celebrities Netflix

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten