Netflix deelt eerste trailer van 'Alguien tiene que morir'

Netflix deelt eerste trailer van 'Alguien tiene que morir'
10 september 2020 om 09:02

De kersverse trailer van het Spaanse Alguien tiene que morir (2020) is nu te zien. De serie, waarin onder andere Ester Expósito (Elite) meespeelt, gaat over anders zijn in het conservatieve Spanje van de jaren '50.

Een Spaans echtpaar wil graag dat hun zoon terugkomt uit Mexico om zijn verloofde te ontmoeten. Dat doet hij, en hij is niet alleen. Hij heeft zijn nieuwe geliefde bij zich, zijn vriend Lázaro. Maar dat wordt niet zomaar geaccepteerd in het behoudende en traditionele Spanje onder het regime van Franco. Kijk de trailer van de serie hier:

Alguien tiene que morir, dat in het Engels Someone has to die heet, is een korte serie, bestaande uit drie afleveringen. De serie is gemaakt door Manolo Caro, die voor Netflix ook La casa de las flores (2018–2020) maakte. De conservatieve samenleving onder Franco, waarin status en familiebanden een belangrijke rol spelen, is het belangrijkste thema van de nieuwe serie.

Alguien tiene que morir (2020)
6.3
In het Spanje van de jaren 50 wil een echtpaar dat hun zoon uit Mexico terugkeert om zijn verloofde te ontmoeten.

Naast Expósito spelen ook Carmen Maura en Cecilia Suárez mee in de serie. Alguien tiene que morir gaat dit jaar nog in première op Netflix. Een precieze datum is nog niet bekend gemaakt.

Beeld: Still 'Alguien tiene que morir' via TMDb
Tekst: Netflix

Meer over:

Video on demand Series Netflix Video'sAlguien tiene que morir (2020)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Bekijk alle nieuwsberichten