'Lovecraft Country'-ster Jonathan Majors heeft een rol te pakken in 'Ant-Man 3'

'Lovecraft Country'-ster Jonathan Majors heeft een rol te pakken in 'Ant-Man 3'
15 september 2020 om 13:01

Acteur Jonathan Majors voegt zich bij het Marvel Cinematic Universum en landt een rol in de derde Ant-Man-film. Samen met Paul Rudd en Evangeline Lilly vormen zij nu de cast van de nieuwste Marvel-film.

Welke rol Majors in Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2022) vervult is nog niet bekend. Het gerucht gaat dat hij de rol van 'Kang the Conquerer' op zich neemt, een tijdreizende superschurk. In hoeverre deze berichtgeving juist is, moet nog blijken. Wel is bekend dat Peyton Reed terugkeert om de derde film in de superheldenreeks te regisseren.

Majors is momenteel bezig met de opnames van The Harder They Fall (2021) met Idris Elba, waarvan de cast deze week flink werd uitgebreid. Daarnaast is Majors druk met de serie Lovecraft Country (2020), een horror over het racistische Amerika in de jaren 50. De carrière van Majors zit vooral in de lift na zijn rol in de Netflix-film Da 5 Bloods (2020) van Spike Lee.

De eerste Ant-Man (2015) met Paul Rudd was een groot succes en haalde wereldwijd 500 miljoen dollar binnen. Het vervolg deed hier nog een schepje bovenop; Ant-Man and the Wasp (2018) verdiende 622 miljoen dollar. Beide films zijn nu te zien op Disney+.

Beeld: Still 'Lovecraft Country' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Algemeen CelebritiesAnt-Man and the Wasp: Quantumania (2022)

Lees ook:

Meer celebrities

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws