Winactie Imagine Film Festival

Maak kans op vrijkaarten voor het Imagine Film Festival in EYE


30 maart 2015 om 09:51
Winactie Imagine Film Festival

Op 8 april begint het 31e Imagine Film Festival in EYE, waar elf dagen lang de verbeelding aan de macht is. Met het beste op het gebied van fantasy, science fiction, horror, martial arts en anime. Masterclasses, lezingen en een omvangrijk randprogramma bieden context, verdieping en een breder perspectief.

Het jaarlijkse themaprogramma richt zich dit jaar op robots. Met een uitgebreid filmprogramma, lezingen, een masterclass robot design en nog veel meer neemt het festival onze aanhoudende liefde en fascinatie voor robots onder de loep.

Er is ruime aandacht voor de Nederlandse fantastische film tijdens Imagine NL, een dag met nieuwe Nederlandse filmprojecten en recente korte films, uiteraard in het bijzijn van de makers. In samenwerking met EYE is er een hommage aan de Zwitserse schilder, ontwerper en filmmaker H.R. Giger. Voor de horrorfans is er naast de Night of Terror dit jaar voor het eerst ook een Day of Terror.

Imagine Film Festival (in EYE) begint op 8 april en duurt tot en met 18 april.

Vrijkaarten winnen

Imagine Film Festival

Vul hieronder je naam en e-mailadres in om kans te maken op twee vrijkaarten voor een film naar keuze op Imagine Film Festival! Onder alle inzendingen verloten we vijf sets van twee vrijkaarten.

De actie loopt t/m 5 april, de winnaars krijgen hierna bericht.

Deze winactie is afgelopen, het is niet meer mogelijk deel te nemen. We nemen zo snel mogelijk contact op met de winnaars!

ReactiesMeer nieuwsberichten en winacties

Bekijk meer recente nieuwsberichten

Films op tv de komende dagen