Originele cast van 'Father of the Bride' na 25 jaar weer bij elkaar voor een bijzondere derde film

Originele cast van 'Father of the Bride' na 25 jaar weer bij elkaar voor een bijzondere derde film
28 september 2020 om 17:05

De originele cast van Father of the Bride (1991) is, 25 jaar na de laatste film die ze samen maakten, weer samengekomen voor een virtueel Netflix-vervolg. De familie Banks is terug op de schermen! Maar net als iedereen moeten zij ook geloven aan het 'nieuwe normaal'.

De korte film die de cast samen opnam wordt in de aankondiging een 'speciaal vervolg' genoemd, of Father of the Bride Part 3 (ish). In deze Part 3 (ish) treffen we de familie tijdens een Zoom-call waarin ze iets bijzonders te bespreken hebben. De volledige film werd afgelopen vrijdag live uitgezonden op YouTube en is nu ook gewoon op het kanaal van Netflix te bekijken:

De vaste cast van de Father of the Bride-films bestaat uit Steve Martin, Diane Keaton, Kimberly Williams-Paisley, Kieran Culkin en Martin Short, en ze hadden allemaal wel zin om nog 25 minuten in de huid van hun voormalige karakter te kruipen. Voor dit speciale vervolg speelde er nog wat extra sterren mee, waaronder Alexandra Shipp, Ben Platt, Florence Pugh en Robert DeNiro.

Regisseur en scriptschrijver Nancy Myers kreeg tijdens de lockdown het idee voor het bijzondere derde deel, overlegde het een en ander met hoofdrolspeler Martin en het concept was geboren. Spannend vond ze het wel:

Ik had al tientallen jaren geen niks meer geschreven of bedacht over de Father of the Bride-karakters, dus ik was wel een beetje nerveus. Maar toen keek ik naar mijn beide films, maakte wat notities en kreeg al m'n inspiratie terug.

De reünie was ook bedoeld om geld in te zamelen voor de World Central Kitchen, een non-profit organisatie die maaltijden verstrekt aan kinderen, families, ouderen en mensen met cruciale beroepen tijdens de pandemie.

Beeld: Still 'Father of the Bride' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities FilmsFather of the Bride (1991)

Lees ook:

Meer celebrities

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws