Netflix voegt vandaag 4 nieuwe blockbusters toe

Netflix voegt vandaag 4 nieuwe blockbusters toe
29 september 2020 om 09:20

Met een regenachtige oktobermaand voor de boeg en het dringende overheidsadvies om vooral thuis te blijven zullen velen zich de komende tijd tot onze grote vriend Netflix wenden. En de streamingsservice heeft dan ook een hoop afleiding te bieden: vandaag komen er maar liefst vier nieuwe blockbusters online.

Van natuurdocumentaires tot true-crimeseries, kinderfilms tot doodenge horror: het aanbod van Netflix is zeer divers en er zit voor iedereen wat leuks bij. Vandaag voegen ze vier toptitels toe aan hun aanbod, namelijk actiefilm Jumanji: The Next Level (2019) met Dwayne Johnson, horrorfilm The Grudge (2020), misdaaddrama Black and Blue (2019) en Charlie's Angels (2019) met Kristen Stewart.

 1. 6.6

  Jumanji: The Next Level (2019)

  actie / avontuur • Jake Kasdan
  Nieuw! 
  Kijk op Netflix • In 'Jumanji: The Next Level' keert de groep terug naar Jumanji om één van hun vrienden te redden, ontdekken ze dat niets is zoals ze het hadden verwacht.
 2. 6.4

  Black and Blue (2019)

  misdaad / drama • Deon Taylor
  Nieuw! 
  Kijk op Netflix • Alice is getuige van een moord, die ze ook op beeld heeft vastgelegd. Ze gaat naar de enige persoon die ze vertrouwt om er samen voor te zorgen dat de video in juiste handen terecht komt.
 3. 4.8

  Charlie's Angels (2019)

  actie / komedie • Elizabeth Banks
  Nieuw! 
  Kijk op Netflix • De Charlie's Angels zijn detectives die werken voor de mysterieuze Charles Townsend. De Townsend Agency is wereldwijd aan het uitbreiden en meerdere teams met slimme, zwaar getrainde vrouwen worden geleid door verschillende Bosleys.
 4. 4.3

  The Grudge (2020)

  horror / mystery • Nicolas Pesce
  Nieuw! 
  Kijk op Netflix • Een huis wordt vervloekt door een wraakzuchtige geest die degenen die het huis binnengaan vervloekt met een vloek die leidt tot de dood.

Horror, actie, komedie en drama - voorlopig hoeven we ons met dit lijstje niet te vervelen. Kijk de vier nieuwe films vanaf vandaag op Netflix. Het complete Netflix-aanbod vind je hier.

Beeld: Still 'Charlie's Angels' via TMDb
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Netflix Netflix-tipsCharlie's Angels (2019)The Grudge (2020)Jumanji: The Next Level (2019)Black and Blue (2019)

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws