Nieuwe serie met Kim Kardashian met de grond gelijk gemaakt: 'Het slechtste ooit'

Kim Kardashian is op dit moment op Disney+ te zien met de advocatenserie All's Fair (2025– ), maar als het aan critici van voorname internationale media ligt had de realityster zichzelf geen slechtere eer kunnen bewijzen. Zo deelt de Britse krant The Guardian zelden nulsterrenrecensies uit, maar maakte het voor All's Fair een uitzondering. Ook kijkers die op X reageren houden zich bepaald niet in, al vinden we daar ook een tegengeluid.
Bekendenkring
In All's Fair maken we kennis met een groep briljante vrouwelijke echtscheidingsadvocaten die een door mannen gedomineerd kantoor te verlaten om hun eigen krachtige praktijk te beginnen. De advocaten worden gespeeld door onder meer Sarah Paulson en Kardiashian, die maker Ryan Murphy allebei al goed kende van het langlopende American Horror Story (2011– ). Ook Naomi Watts, Teyana Taylor en Glenn Close zijn in de nieuwe serie te zien.
Nul procent gemiddeld
Op dit moment zijn alleen de eerste drie afleveringen van All's Fair al te streamen op Disney+, maar critici laten nu al geen spaan heel van de nieuwkomer. Vooral het acteerwerk wordt geschuwd, waarbij The Times zelfs spreekt van het "slechtste televisiedrama ooit". The Guardian geeft te kennen zelden nulsterrenrecensies te publiceren, maar schreef er wel weer een over All's Fair. "Ik dacht dat er wel een ondergrens was", leest het in het stuk. Op reviewplatform Rotten Tomatoes mondt alle negativiteit uit in een schrikbarend gemiddelde van nul procent.
Ook op X laten de reacties niet over:
Tegengeluid
Niet iedereen is het eens met de ferme kritiek op de serie en Kardashians acteren. Zo stelt een gebruiker op X dat de serie zich er niet voor schaamt om 'over de top' te zijn, en dat die insteek All's Fair just plezierig maakt. De ferme kritiek wijt de kijker in kwestie (mede) aan seksisme.
Valt het inderdaad wel mee met All's Fair als je je verwachtingen bijstelt, of is de serie echt zo slecht? Je kunt het ons laten weten op de seriepagina.





3.1







































































