'The Expanse' seizoen 5 vanaf december op Amazon Prime Video

'The Expanse' seizoen 5 vanaf december op Amazon Prime Video

Tijdens het panel van The Expanse (2015–2022) op het New York Comic Con onthult Amazon Prime Video de eerste trailer van het vijfde seizoen. Als kers op de taart maken ze ook de releasedatum bekend van het nieuwe seizoen: 16 december verschijnen de eerste drie afleveringen.

In seizoen 5 verlaten grote groepen mensen het zonnestelsel op zoek naar een nieuw thuis op de aardse werelden voorbij de buitenaardse Ring. Ook wordt er een zware prijs betaald voor de eeuwenlange exploitatie van de Belt en is er een afrekening in zicht. Voor de bemanning van de Rocinante en de leiders van de Inner Planets en de Belt komen het verleden en het heden samen, wat leidt tot persoonlijke uitdagingen met verstrekkende gevolgen voor het hele zonnestelsel.

Bekijk hier de trailer van The Expanse seizoen 5:

De serie, die oorspronkelijk op Netflix was te zien, vertelt het verhaal van een langdurig conflict tussen de regeringen van de Aarde, Mars, The Expanse en het sterrenstelsel. The Expanse is gebaseerd op de populaire sciencefictionboeken van James S.A. Corey en is geschreven door Oscargenomineerde schrijvers Mark Fergus en Hawk Ostby.

De eerste drie afleveringen van seizoen 5 zijn vanaf 16 december te zien op Amazon Prime Video, met daarna elke woensdag een nieuwe aflevering. De seizoensfinale verschijnt op 3 februari 2021. Voor een compleet overzicht van alle nieuwe films en series op de streamingdienst kun je terecht op onze pagina Nieuw op Amazon Prime Video.

The Expanse (2015–2022)
8.5
'The Expanse' speelt zich 200 jaar in de toekomst af waar een zaak van een vermiste jonge vrouw een geharde rechercheur en een foute scheepskapitein bij elkaar brengen.
Beeld: Still 'The Expanse' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series Video's Amazon Prime VideoThe Expanse (2015–2022)

Meer Amazon Prime Video

Meer Amazon Prime Video

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws