Sony reageert op het gerucht over Andrew Garfield en Tobey Maguire in 'Spider-Man 3'

Sony reageert op het gerucht over Andrew Garfield en Tobey Maguire in 'Spider-Man 3'

Studio Sony Pictures reageert op de geruchten dat Andrew Garfield en Tobey Maguire gecast zouden zijn voor de volgende Spider-Man-film met Tom Holland. "Die geruchten zijn niet bevestigd," aldus een woordvoerder.

Deze politiek correcte uitspraak brengt niet bepaald zekerheid met zich mee. Het klinkt eerder alsof Sony het nieuws nu nog niet naar buiten wil of kan brengen. Anders hadden ze wel gezegd dat het simpelweg niet klopt, toch?

Helaas zullen we moeten afwachten of de drie Spider-Mannen in één film te zien zullen zijn, oftewel of het multiverse aan bod komt. Het castingnieuws van Jamie Foxx als Electro in Spider-Man 3, een schurk afkomstig uit het universum waarin Garfield Spider-Man is, hintte volgens fans al naar dit multiverse. Ook een verwijderde Instagrampost van Foxx liet drie Spider-Mannen zien.

De geruchten waar Sony nu op reageert zeggen dat zowel Garfield als Maguire hun handtekening al hebben gezet voor het vervolg, en dat ze beiden naast Holland te zien zijn in de allerlaatste scène van Spider-Man 3. Sony wil dit dus niet bevestigen.

Voor nu weten we enkel met zekerheid dat Foxx en Benedict Cumberbatch als Doctor Strange naast Holland verschijnen in de film waar de opnames inmiddels van zijn begonnen.

Spider-Man 3 is vanaf december 2021 in de bioscoop te zien als de Marvel-film geen vertraging oploopt.

Beeld: Still 'The Amazing Spider-Man' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Algemeen CelebritiesSpider-Man: No Way Home (2021)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws