Netflix deelt trailer van 'The Christmas Chronicles 2' met Kurt Russell en Goldie Hawn

Netflix deelt trailer van 'The Christmas Chronicles 2' met Kurt Russell en Goldie Hawn
19 oktober 2020 om 15:42

Twee jaar geleden hielpen Kate en Teddy de kerstman mee om alle kerstcadeaus te bezorgen in The Christmas Chronicles (2018), en er is sindsdien een hoop veranderd. In The Christmas Chronicles 2 (2020) loopt Kate de kerstman weer tegen het lijf - en er is opnieuw van alles aan de hand. De trailer van de nieuwe film is vanaf vandaag te zien.

Kate, gespeeld door Darby Camp, is inmiddels aan het puberen, en als cynische tiener heb je natuurlijk helemaal geen zin om met je moeder kerst te vieren. Daar komt nog bij dat ze ook nog opgescheept zit met de nieuwe vriend van haar moeder en haar stiefbroertje Jack (Jahzir Bruno). Maar als een mysterieuze onruststoker het Kerstfeest dreigt te verpesten, gaan Kate en Jack samen onverwachts op een groot avontuur. Kijk de trailer hier:

En niet zomaar een avontuur, een avontuur met de Kerstman én de Kerstvrouw, gespeeld door niemand minder dan Kurt Russell en Goldie Hawn. Tel daar een magisch kerstdorp, tientallen elfen en duizenden cadeautjes bij op en je hebt het perfecte kerstfilm-recept.

De film is geschreven en geregisseerd door Chris Columbus, die ook Home Alone (1990) en een aantal Harry Potter-films maakte. Het belooft een familiefilm vol actie, humor en kerstige taferelen te worden.

The Christmas Chronicles 2 (2020)
6.2
Het is alweer twee jaar geleden dat zus en broer Kate (Darby Camp) en Teddy Pierce (Judah Lewis) hebben geholpen om alle kerstcadeaus te bezorgen en sindsdien is er veel veranderd.

En we hoeven niet te wachten tot de kerstvakantie, want The Christmas Chronicles 2 is vanaf 25 november al te zien op Netflix. Het volledige aanbod van Netflix vind je hier.

Beeld: Still 'The Christmas Chronicles 2' via TMDb
Tekst: Netflix

Meer over:

Video on demand Films Netflix Video'sThe Christmas Chronicles 2 (2020)

Lees ook:

Meer

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws

Bekijk ook: Netflix Prime Video Videoland Pathé Thuis Disney+ CineMember Cinetree