Pathé Thuis biedt de komende twee weken gratis films aan

Pathé Thuis biedt de komende twee weken gratis films aan

Omdat de bioscopen weer tijdelijk gesloten zijn, trakteert Pathé Thuis ons de komende twee weken iedere dag op een gratis film. Onder andere misdaaddrama Hotel Mumbai (2018) en Olivia Wilde's komedie Booksmart (2019) zullen te zien zijn.

Dat maakt Pathé vanochtend bekend. Het gaat om in totaal 14 films, die verspreid over de komende weken cadeau worden gedaan aan de kijkers. Het is natuurlijk niet precies hetzelfde als het grote scherm in je favoriete filmtheater, maar met deze topfilms maak je van je eigen woonkamer wel een heuse thuisbioscoop.

De film die vandaag te zien zal zijn is misdaaddrama Hotel Mumbai, die het waargebeurde verhaal van de terroristische aanslag op het Taj Hotel in Mumbai in 2008 verteld. Kijk de trailer hier:

De komende weken zal Pathé iedere ochtend om 9.00 uur via sociale media aankondigen welke film die dag op het gratis Pathé Thuis-programma staat. Die film is alleen die dag te huren. Doron Kurz, de commercieel directeur van de bioscoopketen, zegt over de actie:

Wij zijn blij dat we samen met Pathé Thuis onze bezoekers kunnen blijven voorzien van de beste films. Zo maken we deze periode van sluiting toch net een beetje leuker voor onze bezoekers.

Handige links:

Volgens de nieuwe maatregelen blijven de bioscopen in Nederland tot en met woensdag 18 november gesloten. Als de regels niet worden aangescherpt mogen ze daarna weer open. In april deed Pathé Thuis een soortgelijke actie toen de bioscopen noodgedwongen gesloten waren. Er werd massaal gebruik gemaakt van het aanbod, er werden meer dan 1 miljoen films thuis gekeken.

Nog geen Pathé Thuis-account? Je kunt je via hier gratis aanmelden.

Pathé

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Bioscoop Pathé ThuisHotel Mumbai (2018)Booksmart (2019)

Meer Pathé Thuis

Meer Pathé Thuis

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws