Opnames 'Don't Worry, Darling' stilgelegd, cast in quarantaine

Opnames 'Don't Worry, Darling' stilgelegd, cast in quarantaine

Filmstudio New Line heeft de opnames van Olivia Wilde's Don't Worry, Darling (2021) tijdelijk stilgelegd na een positieve coronatest. De cast, die onder andere bestaat uit Florence Pugh, Harry Styles, Chris Pine en Wilde zelf, moet in quarantaine.

Het productieteam houdt zich strikt aan de veiligheids- en gezondheidsregels van de overheid, en laat zich dagelijks testen. Tijdens zo'n routinetest bleek er iemand besmet te zijn. Wie dat was, is niet bekend gemaakt. Deadline Magazine schrijft dat het vermoedelijk niet een van de hoofdrolspelers is. De productie is stilgezet om zeker te kunnen stellen dat niemand anders besmet raakt.

Don't Worry, Darling (2021)
Plot onbekend. Beschreven als een psychologische thriller waarin een ongelukkige huisvrouw in de jaren vijftig van de vorige eeuw centraal staat.

De verplichte pauze in de opname zal zo'n 14 dagen duren, de standaard quarantaineperiode in de VS. Het is niet de eerste film waarvan de productie door een coronabesmetting wordt stilgezet. Het gebeurde bij de opnames van Jurassic World: Dominion (2022), met The Batman (2022) toen de coronatest van Robert Pattinson positief bleek, en bij Elvis (2022), de nieuwe film van Baz Luhrman, toen Tom Hanks besmet raakte met het virus.

De productie van Don't Worry Darling begon vorige maand, en is nu een aantal weken bezig. De opnames van de film zullen worden hervat zodra de quarantaineperiode afloopt.

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities FilmsDon't Worry, Darling (2021)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws