Gerucht: Joaquin Phoenix heeft rol in nieuwe film van 'Midsommar'-regisseur Ari Aster

Gerucht: Joaquin Phoenix heeft rol in nieuwe film van 'Midsommar'-regisseur Ari Aster
23 november 2020 om 17:32

Het gerucht gaat dat niemand minder dan Oscarwinnaar Joaquin Phoenix de hoofdrol zal spelen in de nieuwe horrorkomedie van Ari Aster. De regisseur van Midsommar (2019) en Hereditary (2018) liet eerder al weten dat de nieuwe film vier uur zal duren.

De nieuwe film gaat hoogstwaarschijnlijk Beau is Afraid heten. Aster zal de film niet alleen regiseren, hij schrijft de film ook zelf. Ook neemt hij de productie van het nieuwe project op zich. Het idee voor de film waart al langer rond in het hoofd van de horrorregiseur. In 2011 maakte hij de korte film Beau. Beau vormt, naar verwachting, de basis voor een deel van de nieuwe film. De short uit 2011 is te zien op YouTube:

In Beau is Afraid komt een angstige man erachter dat zijn moeder onder mysterieuze omstandigheden is overleden. Bij thuiskomst doet hij een alarmerende ontdekking over zijn verleden…

Naast bovenstaande korte omschrijving is er nog maar weinig bekend over de nieuwe film. Wat wél bekend is, is dat de kans bestaat dat Joaquin Phoenix mee zal spelen. En mensen zien het ook wel voor zich: de nachtmerrie-stijl van Aster past goed bij de Joker (2019)-acteur. Het nieuws over de potentiële hoofdrolspeler houdt de gemoederen op Twitter flink bezig:

Wanneer de productie van Beau is Afraid van start gaat is nog niet bekend.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Still 'Mary Magdalene' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

FilmsBeau is Afraid

Lees ook:

Meer films

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws