Gerucht: David Lynch werkt samen met Netflix voor serie 'Wisteria'

Gerucht: David Lynch werkt samen met Netflix voor serie 'Wisteria'
28 november 2020 om 13:39

Sinds David Lynch een keer gespot werd in het hoofdkantoor van Netflix gaan er geruchten over samenwerkingen. Eerder dit jaar verscheen de korte film What Did Jack Do? (2020), maar het lijkt erop alsof dat niet het enige project zal zijn waarbij Lynch in zee gaat met Netflix.

Lynch zit niet stil tijdens de pandemie en post video's over waar hij aan werkt en "Weather Reports" op zijn Youtube-kanaal. Nu lijkt het erop dat er een groter project aan zit te komen, namelijk een serie met de werktitel Wisteria.

Volgens fansite Welcome To Twin Peaks wordt de serie geschreven en geregisseerd door Lynch en zal zijn frequente partner Sabrina S. Sutherland produceren. Production Weekly geeft een indicatie dat het project van start zou moeten gaan in mei 2021.

Net zoals de films van Lynch is alles nog behoorlijk mysterieus en vaag en het wordt dus even afwachten wat er precies uit gaat komen. Vast staat in ieder geval dat na zijn laatste grote project, het nieuwste seizoen van Twin Peaks (1990–2017), de verwachtingen hooggespannen zijn.

Beeld: Still 'Twin Peaks' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Series Video on demand Netflix

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws