'La Casa de Papel' seizoen 4 vanaf vandaag te zien op Netflix

'La Casa de Papel' seizoen 4 vanaf vandaag te zien op Netflix
3 april 2020 om 08:50
3 april 2020 om 09:35

Streamingplatform Netflix voegt vandaag seizoen 4 van de populaire Spaanse reeks La Casa de Papel (2017– ) toe aan het aanbod. Het vierde seizoen zal het laatste seizoen van de serie zijn.

La Casa de Papel is een van de meest bekeken titels op Netflix. De vernieuwing voor seizoen 4 − Netflix noemt seizoen 4 overigens zelf het vierde deel van de serie − werd zelfs al aangekondigd voordat seizoen 3 te zien was. Showrunner en bedenker van de serie, Álex Pina, kondigde het toen al aan. Een naam die je nog vele jaren op Netflix zult gaan tegenkomen, gezien hij vorig jaar een exclusieve deal met Netflix tekende voor andere, nieuwe projecten.

La Casa de Papel (2017– )
8.4
In 'La casa de papel' (Money Heist) sluiten acht dieven zichzelf en hun gijzelaars op in de Koninklijke Munt van Spanje.

In seizoen 4 is de groep weer bij elkaar om een nog grotere overval uit te voeren dan de voorgaande overvallen. Het is echter allemaal een list om te proberen een van hun leden (Rio), die door de autoriteiten gevangen is genomen, te redden. Bekijk hieronder de trailer voor het vierde seizoen:

La Casa de Papel werd meteen een succes nadat Netflix het internationaal op zijn platform uitbracht. De eerste twee seizoenen van de serie werden uitgezonden op Antenne 3 in Spanje voordat het een volwaardige Netflix Original werd voor seizoen 3. Seizoen 3 van La Casa de Papel werd op 19 juli 2019 op Netflix uitgebracht. Bekijk hieronder de recap van het derde seizoen:

Meer dan 34 miljoen mensen over de hele wereld bekeken de serie en het wordt ook weleens de belangrijkste motor voor het platform genoemd voor de internationale groei.

La Casa de Papel seizoen 4 is vanaf vandaag te zien op Netflix. Bekijk al het nieuwe aanbod dat op Netflix te zien is via: Nieuw op Netflix. Of bekijk de beste series via: Beste series op Netflix.

  Volg ons op Google Nieuws

Beeld: Netflix

Meer over:

Series Video on demand Netflix

Reacties


Meer nieuws


Bekijk alle nieuwsberichten