Keert Chris Evans terug als Captain America in nieuwe Marvel-film? De acteur reageert op de geruchten

Keert Chris Evans terug als Captain America in nieuwe Marvel-film? De acteur reageert op de geruchten

Donderdagavond bracht Deadline plots het nieuws dat niemand minder dan Chris Evans, die in Avengers: Endgame (2019) voorgoed afscheid leek te nemen van zijn rol als Captain America, nu toch in gesprek zou zijn om terug te keren als de vaderlandslievende superheld. De acteur reageert via Twitter op de berichtgeving.

Volgens Deadline melden bronnen dat de acteur met Marvel in gesprek is voor een rol als Captain America in tenminste één Marvel-project, met misschien aansluitend een tweede film. Dit zal naar alle waarschijnlijkheid niet gaan om een nieuwe Captain America-film, maar om een verschijning van de superheld in een andere Marvel-film.

De acteur reageert op Twitter dat hij dit nieuws ook voor het eerst hoort. Er is dus een kans dat dit daadwerkelijk enkel geruchten zijn, hoewel Deadline over het algemeen niet zomaar iets plaatst. Daarnaast is het natuurlijk goed mogelijk − gezien de geheimhouding die we van Marvel gewend zijn − dat hij dit enkel zegt om de geruchten te bedaren en dat hij wel degelijk in gesprek is voor de rol.

Het blijft voor nu dus nog even onduidelijk of Evans daadwerkelijk terugkeert. Marvel start hoe dan ook vandaag met fase 4, met de release van WandaVision (2020–2021) op Disney+.

Of Evans in een nieuwe Marvel-film verschijnt of niet, zijn samenwerking met Disney wordt in ieder geval voortgezet. Zo is hij gecast als Buzz Lightyear in de animatiefilm Lightyear (2022). Voor nu geniet de acteur in elk geval van het nieuws over zijn comeback en de reacties van de fans op zijn tweet.

[Tweet verwijderd]

[Tweet verwijderd]

Beeld: Still 'Avengers: Endgame' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities FilmsAvengers: Endgame (2019)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws