Karen Gillan bereidt zich voor op opnames 'Thor: Love and Thunder' met een nieuw kapsel

Karen Gillan bereidt zich voor op opnames 'Thor: Love and Thunder' met een nieuw kapsel

Karen Gillan is op dit moment net als veel van de Guardians of the Galaxy-sterren in quarantaine voordat het filmen van Thor: Love and Thunder (2022) begint. Om zichzelf bezig te houden, beantwoordde ze op Instagram vragen van fans.

In een van de sessies kwam naar voren dat een van de belangrijke dingen die ze doet om zich voor te bereiden op het spelen van Nebula het knippen van haar haar is.

[Tweet verwijderd]

"Dit is mijn haar," vertelde ze aan een fan die dacht dat het een pruik was. "Ik knipte het af ter voorbereiding op Nebula, zodat we niet zoveel haar onder de kale pruik moeten krijgen."

Chris Pratt, Dave Bautista en Pom Klementieff zijn al in Australië voor hun quarantaine. Tessa Thompson zal daar binnenkort ook aankomen. Omdat Thor: Love and Thunder veel van de Marvel-personages opvoert, wordt de film ook wel Avengers 5 genoemd door insiders.

Het zal nog een tijdje duren voor we Gillan weer in actie kunnen zien. De releasedatum voor Thor: Love and Thunder staat op 11 februari 2022 gepland (in Nederland wordt dat waarschijnlijk een dag eerder) en van Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2021) is nog geen releasedatum bekend.

Thor: Love and Thunder (2022)
Het vervolg op Thor: Ragnarok en de vierde film in de Thor-saga.
Beeld: Still 'Guardians of the Galaxy Vol. 2' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities FilmsThor: Love and Thunder (2022)

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws