Amazon Prime Video deelt officiële trailer van spannende actiefilm 'Tom Clancy's Without Remorse'

Amazon Prime Video deelt officiële trailer van spannende actiefilm 'Tom Clancy's Without Remorse'
4 maart 2021 om 08:58

De eerste officiële trailer van actiefilm Tom Clancy's Without Remorse (2021) met Michael B. Jordan is nu te zien. De film is gebaseerd op het boek Without Remorse van Tom Clancy en verschijnt eind volgende maand op Amazon Prime Video.

Het verhaal draait om John Kelly, een Navy SEAL die na de moord op zijn zwangere vrouw nog maar één doel heeft: wraak. Onder de codenaam Clark zet hij de achtervolging in, samen met een collega en een CIA-agent die maar half te vertrouwen is. Ondertussen krijgt hij ook een nieuwe opdracht van het Pentagon op zijn bord, én ontdekt hij een geheim complot. Kelly wordt verscheurd tussen persoonlijke belangen en zijn loyaliteit aan zijn land, en moet een hoop ingewikkelde keuzes maken.

Kijk de meeslepende trailer van de actiefilm hier:

De hoofdrollen in de film worden gespeeld door Michael B. Jordan, Jamie Bell, Jodie Turner-Smith, Brett Gelman en Lauren London. Jordan is ook betrokken bij de productie van de film. Taylor Sheridan en Will Staples hebben het boek van Clancy tot een scenario omgevormd, en de film is geregisseerd door Stefano Sollima.

Tom Clancy's Without Remorse (2021)

Tom Clancy's Without Remorse (2021)

misdaad / actie • Stefano Sollima
Met Michael B. Jordan en Jodie Turner-Smith
'Tom Clancy's Without Remorse' draait om John Kelly (Michael B. Jordan|), een Navy SEAL die na de moord op zijn zwangere vrouw nog maar één doel heeft:

Tom Clancy's Without Remorse is vanaf 30 april te zien op Amazon Prime Video.

Beeld: Still 'Tom Clancy's Without Remorse' via TMDb
Tekst: Amazon Prime Video

Meer over:

Films Video on demand Video's Amazon Prime VideoTom Clancy's Without Remorse (2021)

Lees ook:

Meer Amazon Prime Video

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws