Alice Braga is terug in de eerste teaser van 'Queen of the South' seizoen 5

Alice Braga is terug in de eerste teaser van 'Queen of the South' seizoen 5
5 maart 2021 om 14:54
9 maart 2021 om 12:54

Fans van de misdaadserie Queen of the South (2016– ) wachten met smart op het vijfde en tevens laatste seizoen. De Amerikaanse zender USA steekt kijkers een hart onder de riem met een eerste spannende teaser.

De teasertrailer toont Teresa in een wit pak met een pistool in haar hand, en King George die haar waarschuwt dat "we een serieus probleem hebben, Teresa." Oksana, James en Pote zijn ook in de korte clip te zien, en de sfeer is onheilspellend.

Bekijk hier de teasertrailer van Queen of the South seizoen 5:

Onlangs werd ook bekend dat een nieuw castlid zich bij de populaire serie voegt in seizoen 5. De Russische acteur Pasha Lychnikoff kruipt in de huid van Kostya, een rijke oligarch en een oorlogsmisdadiger.

Het vijfde seizoen van Queen of the South wordt vanaf april uitgezonden in de VS. Wanneer het nieuwe seizoen vervolgens in Nederland op Netflix verschijnt, is nu nog niet bekend.

Queen of the South (2016– )
7.9

Queen of the South (2016– )

actie / misdaad • M.A. Fortin en Joshua John Miller
Met Alice Braga en Hemky Madera
Teresa vlucht uit Mexico als haar vriend, een drug-runner, wordt vermoord. Ze gaat in Spanje wonen en wil daar de grootste drugssmokkelaar worden en zo de moord op haar geliefde wreken.

De misdaadserie is gebaseerd op het boek La Reina del Sur van Arturo PĂ©rez-Reverte. Het verhaal werd al eerder verfilmd met La Reina del Sur (2011– ). Queen of the South vertelt het verhaal van Teresa Mendoza (Alice Braga), een vrouw die gedwongen wordt om een Mexicaans drugskartel te leiden.

Beeld: Still 'Queen of the South' via TMDb
Tekst: Bron

Meer over:

Series Video on demand Netflix Video'sQueen of the South (2016– )

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws