'Killing Eve' stopt na seizoen 4

'Killing Eve' stopt na seizoen 4
17 maart 2021 om 08:24

Amerikaanse zender BBC America maakt een einde aan hitserie Killing Eve (2018– ). De zender heeft besloten dat het aankomende vierde seizoen het laatste zal zijn. Helemaal het einde is dit niet, er wordt namelijk gekeken of eventuele spin-offs een optie zijn.

Killing Eve werd ruim een jaar geleden verlengd met seizoen 4, waarna de opnames stil kwamen te liggen wegens de pandemie. De opnames zullen aankomende zomer hervat worden in het VK, waar ze hopelijk alle acht afleveringen kunnen filmen.

Hoofdrolspeelster Sanda Oh laat weten dat ze dankbaar is voor de tijd dat ze de serie heeft mogen maken en kijkt vooral uit naar het laatste seizoen.

Killing Eve is een van mijn grootste ervaringen geweest en ik kijk ernaar uit om binnenkort weer in de opmerkelijke geest van Eve te duiken. Ik ben zo dankbaar voor alle cast- en crewleden die ons verhaal tot leven hebben gebracht en voor de fans die zich bij ons hebben aangesloten en terug zullen komen voor ons spannende en onvoorspelbare vierde en laatste seizoen.

Killing Eve is gebaseerd op de Villanelle-boekenreeks van Luke Jennings en volgt Britse agenten die in een kat-en-muisspel belanden met een internationale moordenaar.

Seizoen 1 tot en met 3 van Killing Eve zijn nu te zien op Videoland.

Killing Eve (2018– )
8.2

Killing Eve (2018– )

drama / thriller • Phoebe Waller-Bridge
Met Sandra Oh en Jodie Comer
'Killing Eve' draait om Villanelle, een psychopathische huurmoordenares, en Eve de vrouw die belast wordt om haar te vervolgen.
Beeld: Still 'Killing Eve' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series VideolandKilling Eve (2018– )

Lees ook:

Meer Videoland

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws