Marvel-baas Kevin Feige ontkracht geruchten over terugkeer van Chris Evans als Captain America

Marvel-baas Kevin Feige ontkracht geruchten over terugkeer van Chris Evans als Captain America

Afgelopen januari ging het internet compleet los toen geruchten rondgingen dat Chris Evans in gesprek zou zijn om zijn rol als Captain America weer op te pakken. De acteur liet toen al weten dat hij dit voor het eerst hoorde. Nu mengt ook Marvel-baas Kevin Feige zich in de discussie.

Ik antwoord zelden meer nee op iets omdat dingen me altijd verrassen met wat er gebeurt, maar dat gerucht werd, denk ik, vrij snel door de man zelf ontkracht.

In een interview met Entertainment Weekly voor de release van The Falcon and the Winter Soldier (2021) maakt Feige de opmerking. Hiermee lijkt de terugkeer van Evans als Captain America ontkracht. Ook de sterren van de nieuwe Disney+-serie, Anthony Mackie en Sebastian Stan, bevestigen in hetzelfde interview dat zij van niks weten en dat het waarschijnlijk enkel geruchten zijn.

Deadline schrijft in januari dat de acteur met Marvel in gesprek is voor een rol als Captain America in tenminste één Marvel-project, met misschien aansluitend een tweede film. Dit zou naar alle waarschijnlijkheid niet gaan om een nieuwe Captain America-film, maar om een verschijning van de superheld in een andere Marvel-film.

Evans is momenteel bezig met de opnames van de Netflix-spionagethriller The Gray Man met Ryan Gosling, geregisseerd door Joe en Anthony Russo. Daarnaast zal de acteur naast Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence te zien zijn in Don't Look Up (2021), tevens een Netflix-film.

Beeld: Still 'Captain America: Civil War' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities FilmsCaptain America: The First Avenger (2011)

Lees ook:

Meer celebrities

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws