'Black Widow' komt op dag van bioscooprelease ook uit op Disney+

'Black Widow' komt op dag van bioscooprelease ook uit op Disney+
23 maart 2021 om 20:23

Marvel hakt de knoop door en besluit Black Widow (2021) op dezelfde dag als de bioscooprelease ook uit te brengen op Disney+, waar deze on demand te kijken zal zijn tegen een extra betaling. Marvel stelt de release tevens uit met twee maanden, van mei naar 9 juli.

Naast Black Widow zal ook Cruella (2021) op de dag van de release op Disney+ verschijnen. Diezelfde strategie paste ze onlangs ook toe bij Raya and the Last Dragon (2021), die nu voor €21,99 te zien is. Uiteindelijk komen deze films ook gratis op de streamingdienst beschikbaar, zoals op 4 juni voor Raya and the Last Dragon.

Door het uitstel van Black Widow naar juli, moet Marvel noodgedwongen de release van Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (2021) uitstellen tot 3 september. Deze Marvel-film over Shang-Chi, de kung-fu master, zal naar verluidt enkel via een bioscooprelease uitkomen.

Tot slot zal ook Pixar-film Luca (2021) een soortgelijke weg als Black Widow en Cruella bewandelen. Deze animatiefilm over een jongen die een onvergetelijke zomer beleeft in Italië, zal de bioscooprelease overslaan en direct uitkomen op Disney+ in juni. Hier hoeven abonnees niet extra voor te betalen.

Beeld: Still 'Black Widow' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Disney+ BioscoopCruella (2021)Black Widow (2021)Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (2021)Luca (2021)

Lees ook:

Meer Disney+

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws