Misdaadthriller 'The Little Things' slaat definitief de bioscoop over en krijgt digitale première

Misdaadthriller 'The Little Things' slaat definitief de bioscoop over en krijgt digitale première

Warner Bros. lijkt een nieuwe releasestrategie te hebben gevonden in Nederland. Nadat ze Zack Snyder's Justice League (2021) digitaal uitbrachten via onder andere Pathé Thuis, net als hoe ze Wonder Woman 1984 (2020) later deze week uitbrengen, zal ook The Little Things (2021) de bioscoop overslaan en digitaal in première gaan.

Op 21 april verschijnt de misdaadthriller met Denzel Washington, Rami Malek en Jared Leto op verschillende platformen, waaronder Pathé Thuis, Amazon Prime Video, Apple TV+, Google Play, iTunes etc. Vanaf deze datum zal The Little Things te koop zijn voor een bedrag rond waarschijnlijk zo'n 10 euro.

Net als de overige films die digitaal in première gaan, zal de film vanaf een latere datum ook te huur zijn. Je betaalt dan een maar een paar euro waarna je de film één keer kunt bekijken. Als je de film koopt, dus vanaf 21 april, dan is deze echt 'van jou' en mag je deze zo vaak kijken als je wil. The Little Things zal vanaf 5 mei ook te huur zijn.

Bekijk hier de trailer van The Little Things:

In The Little Things moet hulpsheriff Joe Deacon (Denzel Washington) voor een routineklus op weg naar Los Angeles om daar bewijs te verzamelen voor een zaak. Bij het tripje raakt hij echter betrokken bij een spannende zoektocht naar een seriemoordenaar die de bewoners van de stad in zijn greep houdt. Brigadier Jim Baxter (Rami Malek) leidt het onderzoek en is onder de indruk van Deke's kwaliteiten. Maar Baxter kon natuurlijk niet weten dat het onderzoek bepaalde dingen uit Deke's verleden naar bovenhaalt.

The Little Things zou oorspronkelijk afgelopen januari al uitkomen in de bioscoop. De misdaadthriller is vanaf 21 april digitaal te koop via onder andere Pathé Thuis. Vanaf 5 mei is de film op deze platformen ook te huur.

The Little Things (2021)
6.3
Hulpsheriff Joe Deacon (Denzel Washington) moet voor een routineklus op weg naar Los Angeles om daar bewijs te verzamelen voor een zaak.
Beeld: Still 'The Little Things' via Warner Home Media
Tekst: Warner Home Media

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video on demand Bioscoop Pathé ThuisThe Little Things (2021)

Meer Pathé Thuis

Meer Pathé Thuis

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws