Alle seizoenen van 'Beugelbekkie' binnenkort te zien op Videoland

Alle seizoenen van 'Beugelbekkie' binnenkort te zien op Videoland
1 april 2021 om 13:48

Videoland gaat later deze maand op de nostalgische tour en voegt 30 april alle drie de seizoenen toe van Beugelbekkie (2001–2006), de Canadese animatieserie waar menig Nederlander mee is opgegroeid.

De blonde puber Sharon Spitz draagt een beugel, maar niet zomaar een beugel. Haar beugel is namelijk magnetisch en zorgt ervoor dat ze vaak in lastige situaties terechtkomt. Ook komt zo'n magnetische beugel wel eens goed uit…

Bekijk hier het bekende intro van Beugelbekkie:

De animatieserie deed vroeger wel eens stof opwaaien door een uitzending waarin Sharon grotere borsten wilde. Deze aflevering is in de VS en verschillende andere landen verboden. Sharon wordt in de Nederlandse versie ingesproken door Angela Schijf.

Seizoen 1 tot en met 3 van Beugelbekkie zijn vanaf 30 april te zien op Videoland. Voor een compleet overzicht van alle films en series die binnenkort op de streamingdienst verschijnen, kun je hier terecht.

Beugelbekkie (2001–2006)
6.4

Beugelbekkie (2001–2006)

animatie / komedie • Melissa Clark
Met Marnie McPhail en Alicia Silverstone
De blonde puber Sharon Spitz draagt een beugel, maar niet zomaar een beugel. Haar beugel is namelijk magnetisch en zorgt ervoor dat ze vaak in lastige situaties terechtkomt.
Beeld: Still 'Beugelbekkie' via TMDb

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Series VideolandBeugelbekkie (2001–2006)

Lees ook:

Meer Videoland

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws