Eerste trailer van 'Space Jam: A New Legacy' met Bugs Bunny en LeBron James nu te zien

Eerste trailer van 'Space Jam: A New Legacy' met Bugs Bunny en LeBron James nu te zien
4 april 2021 om 13:54

Na 25 jaar zijn Bugs Bunny en de hele Toon Squad terug! De eerste trailer van Space Jam: A New Legacy (2021), het langverwachte vervolg op Space Jam (1996), is nu te zien. In navolging van Michael Jordan stapt nu LeBron James het baskebalveld op met de geanimeerde personages.

James' personage in de film lijkt erg op hemzelf. In Space Jam: The New Legacy doet hij zijn best om een band op te bouwen met zijn zoon Dom. Hij zou Dom zo graag op het basketbalveld zien, maar de jongen verdiept zich veel liever in het maken van videogames. In een mislukte poging tot online promotie worden de twee door een mensachtig CGI-wezen met de naam Al G Rythm een parallelle virtuele wereld in gezogen. Om zichzelf en zijn zoon te bevrijden moet James de Goon Squad verslaan. En dat kan natuurlijk alleen maar samen met de originele Toon Squad: Bugs Bunny, Daffy Duck, Lola Bunny, Marvin the Martian, Porky Pig en Roadrunner.

De iconische Looney Tunes-personages zijn al lang niet meer op het witte doek verschenen. De laatste keer was in 2003 met Looney Tunes: Back in Action (2003). Net als die en vele andere Looney Tunes-films zal ook Space Jam: A New Legacy een combinatie zijn van live-action, 2D animatie en CGI.

Naast LeBron spelen ook Ceyair J. Wright, Don Cheadle, Khris Davis, Sonequa Martin-Green en Cedric Joe mee in de film. Ook zullen er een aantal basketballers uit de NBA en WNBA meedoen, waaronder Anthony Davis, Damian Lillard, Klay Thompson, Diana Taurasi en Nneka Ogwumike.

Space Jam: A New Legacy (2021)
4.4
LeBron wordt samen met zijn jonge zoon Dom gevangengezet in een digitale wereld door een valse AI (artificiële intelligentie).

Space Jam: A New Legacy is vanaf donderdag 15 juli 2021 in Nederland in de bioscoop te zien.

Beeld: Poster 'Space Jam: A New Legacy' via TMDb
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Video'sSpace Jam (1996)Space Jam: A New Legacy (2021)

Lees ook:

Meer video's

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws