Amazon Prime Video deelt releasedatum van 'The Tomorrow War' met Chris Pratt

Amazon Prime Video deelt releasedatum van 'The Tomorrow War' met Chris Pratt
7 april 2021 om 17:50

Amazon Studios heeft de wereldwijde rechten van The Tomorrow War (2021) verkregen en zojuist de releasedatum aangekondigd. De spectaculaire sciencefictionfilm is geregisseerd door Chris McKay, en de hoofdrol wordt gespeeld door Chris Pratt. Pratt produceerde de film ook.

In The Tomorrow War is de wereld stomverbaasd wanneer een groep tijdreizigers uit het jaar 2051 arriveert om een dringende boodschap af te leveren: Dertig jaar in de toekomst verliest de mensheid een wereldwijde oorlog tegen een dodelijke buitenaardse soort. De enige manier waarop de mens zou kunnen overleven, is door soldaten en burgers uit het heden naar de toekomst te transporteren om mee te vechten in de strijd.

The Tomorrow War (2021)

The Tomorrow War (2021)

sciencefiction / actie • Chris McKay
Met Chris Pratt en Yvonne Strahovski
In The Tomorrow War is de wereld verbijsterd wanneer een groep tijdreizigers uit het jaar 2051 arriveert om een dringende boodschap af te leveren:

Onder de gerekruteerden is middelbare schoolleraar en familieman Dan Forester, gespeeld door Pratt. Vastbesloten om de wereld te redden voor zijn jonge dochter, werkt Dan samen met een briljante wetenschapper en zijn vervreemde vader. Het wordt een wanhopige zoektocht om het lot van de planeet te herschrijven.

Naast Pratt spelen ook Yvonne Strahovski, Betty Gilpin, Sam Richardson, Edwin Hodge, en Oscarwinnaar J.K. Simmons hoofdrollen in de film. Het script is geschreven door Zach Dean. Regisseur McKay is blij met zijn team en wat ze samen hebben gemaakt:

Ik ben zo trots op deze ongelooflijke cast en crew. We hebben onder uitdagende omstandigheden samen gewerkt om een unieke, originele sci-fi actiefilm te maken, iets dat steeds zeldzamer wordt. Zien hoe dit team van acteurs en ambachtslieden moeiteloos actie, horror, komedie en drama vermengt, was voor mij een droom die uitkwam. Ik hoop dat het publiek daar deze zomer hetzelfde over denkt.

The Tomorrow War is vanaf 2 juli 2021 te zien op Amazon Prime Video. De bioscooprelease van de film stond later die maand gepland, op 22 juli. Of dat doorgaat, is nog niet duidelijk.

Beeld: Still 'The Tomorrow War' via TMDb
Tekst: Amazon Prime Video

Meer over:

Video on demand Films Amazon Prime VideoThe Tomorrow War (2021)

Lees ook:

Meer Amazon Prime Video

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws