Elizabeth Olsen over 'Doctor Strange 2': 'Het is een krankzinnige horrorshow'

Elizabeth Olsen over 'Doctor Strange 2': 'Het is een krankzinnige horrorshow'
22 april 2021 om 13:40

Elizabeth Olsen, de actrice die onlangs schitterde als Wanda in WandaVision (2020–2021) en binnenkort ook te zien zal zijn in de Marvel-film Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022), laat zich in een interview uit over de nieuwe film. Volgens Olsen gaat de studio voor een "horrorshow-vibe".

De opnames van Doctor Strange 2 vinden momenteel plaats in het VK. Olsen mag natuurlijk niet teveel zeggen over het nieuwe Marvel-project met Benedict Cumberbatch die wederom in de huid kruipt van Doctor Strange, maar ze onthult wel wat de algehele sfeer van de film zal zijn.

Het is een krankzinnige film, ze gaan zeker voor die horrorshow-vibe.

Haar uitspraak komt redelijk overeen met de verwachtingen van de film, vooral na de krankzinnige kleurrijke beelden in het eerste deel met Cumberbatch. Voeg daar nog eens de multiverse aan toe, en 'krankzinnig' zou zo maar eens het perfecte woord zijn om dit te omschrijven.

Dat de film dit keer meer naar de horrorkant zal neigen, is niet gek met Sam Raimi die voor het vervolg de regie op zich neemt. De regisseur is bekend door zijn films als Evil Dead II (1987), Army of Darkness (1992) en Drag Me to Hell (2009). Ook is hij bekend met superhelden door Spider-Man (2002).

Hoe het verhaal van Wanda precies verdergaat in Doctor Strange 2 is niet bekend. Ze is nu een stuk machtiger doordat ze Chaos Magic kan gebruiken en de Darkhold bestudeert. Zou Wanda de schurk zijn in Doctor Strange 2? De tijd zal het leren.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness is vanaf 23 maart 2022 in de bioscoop te zien.

Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)
'Doctor Strange in the Multiverse of Madness' is een film uit 2021 in het genre actie / fantasy. In de film, geregisseerd door Sam Raimi, spelen onder anderen Benedict Cumberbatch en Elizabeth Olsen.
Beeld: Still 'WandaVision' via Disney+ / Marvel Studios
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Celebrities Films BioscoopDoctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)

Lees ook:

Meer celebrities

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws