Warner Bros. deelt angstaanjagende trailer van 'The Conjuring: The Devil Made Me Do It'

Warner Bros. deelt angstaanjagende trailer van 'The Conjuring: The Devil Made Me Do It'
22 april 2021 om 15:34

Patrick Wilson en Vera Farmiga zijn terug als Ed en Lorraine Warren in de angstaanjagende eerste trailer van The Conjuring: The Devil Made Me Do It (2021). De nieuwe horrorfilm draait vanaf aanstaande zomer in de bioscoop.

In The Devil Made Me Do It krijgen Ed en Lorraine dit keer te maken met een van de meest sensationele zaken uit hun dossiers. Het begint allemaal met een gevecht om de ziel van een jonge jongen, dan neemt hen verder dan alles wat ze ooit eerder hebben gezien. De twee moeten getuigen in een rechtszaak waarin de dader zich beroept op het 'feit' dat hij op het moment van de moord bezeten was door een kwade geest.

Bekijk hier de trailer van The Conjuring: The Devil Made Me Do It:

James Wan heeft voor de nieuwe film het regiestokje overgedragen aan Michael Chaves, die eerder The Curse of La Llorona (2019) maakte. Chaves omschrijft de nieuwe film zelf als de "meest duistere" tot nu toe in de reeks. Ook vergelijkt hij The Conjuring 3 met David Finchers Se7en (1995).

The Conjuring: The Devil Made Me Do It is vanaf 10 juni in de bioscoop te zien.

The Conjuring: The Devil Made Me Do It (2021)
6.3
'The Conjuring: The Devil Made Me Do It' speelt zich af in 1981, nadat een man zijn huisbaas op gruwelijke wijze om het leven bracht.
Beeld: Still 'The Conjuring: The Devil Made Me Do It' via Warner Bros. / IGN
Tekst: Bron

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Video's Films BioscoopThe Conjuring: The Devil Made Me Do It (2021)

Lees ook:

Meer video's

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws