Eerste teaser te zien van het nieuwe seizoen van 'Dexter'

Eerste teaser te zien van het nieuwe seizoen van 'Dexter'

Dexter Morgan (Michael C. Hall) keert binnenkort terug in een nieuw seizoen van de mysterieuze misdaadserie Dexter (2006–2013). De eerste teaser van de nieuwe afleveringen is nu te zien.

Op Twitter deelt het officiële account van de serie een korte video. De video zoomt langzaam in op een bijl met een vuurtje op de achtergrond. Ook horen we de doordringende stem van Dexter:

Er gaat echt niets boven terugkeren naar de natuur. Mijn natuur…

Het bloeddoorlopen Dexter-logo verschijnt vervolgens in beeld. Eén ding is duidelijk, er zal weer veel gemoord worden in het nieuwe seizoen. Bekijk hier de korte teaser:

Hoofdrolspeler Hall is het enige originele castlid waarvan is bevestigd dat hij terugkeert. Daarnaast kruipt Clancy Brown in de huid van de antagonist, met Jamie Chung aan boord als een true-crime-podcaster. Het nieuwe seizoen speelt zich af in het noorden van de staat New York nadat Dexter voor het laatst was gezien in de wildernis van Oregon.

Aan het einde van seizoen 8 in 2014 deed Dexter alsof hij zelf dood was voor hij naar Oregon vluchtte om houthakker te worden en een spoor van lijken achter zich te laten. Een van die lichamen van zijn zus, Debra Morgan. Na enige tijd in coma te hebben gelegen, besluit Dexter zijn zus van de beademing af te halen en haar lichaam in zee te dumpen. De nieuwe afleveringen spelen zich tien jaar na deze gebeurtenissen af.

Het nieuwe seizoen gaat ergens in de tweede helft van dit jaar in première. Alle seizoenen zijn in Nederland te zien op Amazon Prime Video, het is nog niet bekend of het nieuwe seizoen op hetzelfde platform verschijnt.

Dexter (2006–2013)
8.7
Dexter Morgan (Michael C. Hall) is een analist voor het Miami Metro Police Department en onderzoekt bloedspetters op plaats delicten, om moorden te kunnen reconstrueren.
Beeld: Still 'Dexter' via TMDb
Tekst: Bron

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Video's Amazon Prime VideoDexter (2006–2013)

Meer Amazon Prime Video

Meer Amazon Prime Video

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws