Netflix kondigt nieuwe Deense thriller aan van de makers van 'Red Dot' en 'Snabba Cash'

Netflix kondigt nieuwe Deense thriller aan van de makers van 'Red Dot' en 'Snabba Cash'
6 mei 2021 om 13:22

Netflix komt binnenkort met de eerste Deenstalige Original-film: Loving Adults, een thriller waarin niets is wat het lijkt. De hoofdrollen worden gespeeld door Dar Salim en Sonja Richter.

Christian (Dar Salim) en Leonora (Sonja Richter) lijken het allemaal hebben. Ze leiden het perfecte leven met hun zoon, die net gezond is verklaard na een langdurige ernstige ziekte. Maar als Leonora haar man met een jongere vrouw ziet, de architecte Xenia (Sus Wilkins), realiseert ze zich dat Christian haar wel eens zou kunnen verlaten. Maar hoe kan hij de vrouw verlaten die alles heeft opgeofferd om voor hun zoon en hun gezin te zorgen? Leonora neemt het heft in eigen handen en weigert om de vrouw te zijn die werd achtergelaten.

Afbeelding via Netflix / Andreas Bastiansen
Afbeelding via Netflix / Andreas Bastiansen

De thriller is een verfilming van het boek Kærlighed for voksne van Anna Ekberg en wordt voor Netflix geregisseerd door Barbara Topsøe-Rothenborg, die eerder de film Love at First Hiccup (2009) maakte. Loving Adults wordt geproduceerd door Marcella Dichmann van SF Studios, hetzelfde productiebedrijf dat onlangs Snabba Cash (2021– ) en Red Dot (2021) uitbracht op Netflix.

Voor mij is Loving Adults een duistere en verdraaide, spannende maar sexy film over wat voor vreselijke dingen wij mannen en vrouwen elkaar uiteindelijk kunnen aandoen, als we te ver gaan… Het gaat over de dunne lijn tussen liefde en haat - en hoe jaloezie en bitterheid het slechtste in ons allen naar boven kunnen brengen.

Barbara Rothenborg

Het is nog niet bekend wanneer Loving Adults uitkomt op Netflix.

Loving Adults

Loving Adults

thriller • Barbara Topsøe-Rothenborg
Met Dar Salim en Sonja Richter
Christian (Dar Salim) en Leonora (Sonja Richter) lijken het allemaal hebben. Ze leiden het perfecte leven met hun zoon, die net gezond is verklaard na een langdurige ernstige ziekte.
Beeld: Still 'Loving Adults' via Netflix / Andreas Bastiansen
Tekst: Netflix

Deel dit artikel

Meer over:

Video on demand Films NetflixLoving Adults

Lees ook:

Meer Netflix

Reacties


Meer film- en serienieuws


Nog meer nieuws