'9-1-1' en spin-off '9-1-1: Lone Star' beide verlengd met een nieuw seizoen

'9-1-1' en spin-off '9-1-1: Lone Star' beide verlengd met een nieuw seizoen

Fox is in een goede bui en beloont zowel 9-1-1 (2018– ) als spin-offserie 9-1-1: Lone Star (2020– ) met een gloednieuw seizoen. 9-1-1 mag door met seizoen 5, terwijl 9-1-1: Lone Star aan het derde seizoen mag beginnen.

Beide series staan bovenaan bij Fox wat de kijkcijfers betreft, dus de verlenging van de series komt niet geheel onverwachts. Naast het goede nieuws van de twee seizoenen, hint Michael Thorn, president van entertainment bij Fox, naar een crossover tussen de twee series tijdens het volgende seizoen. Details hierover zijn verder niet bekend.

[Tweet verwijderd]

9-1-1 speelt zich af in het oproepcentrum van de hulpdiensten, waar veel verschillende mensen werken. Ze leiden allemaal een moeilijk bestaan, want werk en privé is soms moeilijk gescheiden te houden. Zo is er inspecteur Athena Grant, die ontdekt dat haar man homo is, en Abby Clark, wiens moeder lijdt aan Alzheimer. Ondertussen proberen ze levens te redden.

Het nieuwe seizoen van 9-1-1 wordt uitgezonden in de herfst. Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe afleveringen vervolgens in Nederland op Disney+ verschijnen, waar de overige seizoenen op te zien zijn.

Beeld: Still '9-1-1' via TMDb
Tekst: Bron

Meld je nu aan!

Deel dit artikel

Meer over:

Series Video on demand Disney+9-1-1 (2018– )9-1-1: Lone Star (2020– )

Meer Disney+

Meer Disney+

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws