Biopic over Cher aangekondigd door 'Mamma Mia!'-producenten

Biopic over Cher aangekondigd door 'Mamma Mia!'-producenten

De producenten van Mamma Mia! (2008) en schrijver Eric Roth, die ook het script van A Star Is Born (2018) schreef, zijn samen met Universal bezig met een biopic over het leven van Cher die onlangs 75 is geworden.

Cherilyn Sarkisian, zoals ze echt heet, werd in Zuid-Californië geboren. De talentvolle zangeres en actrice heeft een behoorlijke staat van dienst. We kennen haar onder andere van Moonstruck (1987) en Mermaids (1990) maar viel opnieuw op in haar rol in de film Mamma Mia! (2008).

Cher doet de aankondiging zelf via Twitter. Producenten Judy Craymer en Gary Goetzman bevestigen dit. Zij zijn dolblij om weer met Cher te mogen werken, dit keer om haar levensverhaal te vertellen.

Het leven van Cher is interessant genoeg om een film mee te vullen. De muziekbiopics zijn nog altijd erg in trek en succesvol. Als vertolkster van Cher wordt de naam van Lady Gaga genoemd. Gaga zong eerder al een duet met Cher op haar album Closer to the Truth uit 2013. Eric Roth werkte al eerder met Gaga in A Star is Born en kan misschien wel een goed woordje voor haar doen. Ook Cher is goede vrienden met Roth die onder andere de scenario's van Forrest Gump (1994) en The Insider (1999) schreef.

Het zal de echte fans van Cher weinig kunnen schelen wie haar zal spelen. De aankondiging dat er een film komt, is voor de fans al het grootste cadeau.

Reacties   Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Celebrities Bioscoop

Meer celebrities

Meer celebrities

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws