'No Sudden Move' van Steven Soderbergh benoemd tot hoofdfilm op het Tribeca Filmfestival 2021

'No Sudden Move' van Steven Soderbergh benoemd tot hoofdfilm op het Tribeca Filmfestival 2021

Het misdaaddrama No Sudden Move (2021), met in de hoofdrollen Don Cheadle, Benicio del Toro en Ray Liotta, gaat op 18 juni dit jaar in wereldpremière tijdens het Tribeca Filmfestival in New York.

De film is geproduceerd door de Amerikaanse streamingdienst HBO Max en Warner Bros. De film moet het middelpunt van het festival worden. Het Tribeca Filmfestival, dat onder anderen door acteur Robert De Niro in 2002 werd opgericht, is vernoemd naar de wijk TriBeCa in New York. Als reactie op de aanslagen van 2001 in Amerika wilden ze de wijk en de stad New York weer onder de aandacht brengen. Tegenwoordig is het een van de meest prominente festivals ter wereld. Het is vooral een broedplaats voor de onafhankelijke film en documentaires.

No Sudden Move speelt zich af in 1954 en volgt een kleine groep criminelen die een document moeten stelen. De klus loopt mis en daarna moeten ze op zoek naar wie hen heeft ingehuurd en waarom. Een spannende zoektocht begint. Het script is geschreven door Ed Solomon.

Een jaar geleden zat ik opgesloten in Tribeca, dus ik had nooit gedacht dat we 12 maanden later zouden terugkeren met een nieuwe film die wordt vertoond voor een live publiek in onze buurt. Ik ben ZEER gelukkig.

Steven Soderbergh in een verklaring

Volgens CEO en medeoprichter Jane Rosenthal is No Sudden Move een geweldige toevoeging aan de line-up en zal de film zeker een publiekslieveling zijn. "Steven is een geweldige vriend van het festival en weet ieder jaar een sterke film met een ensemblecast af te leveren. Het festivalpubliek staat te popelen om de film te gaan zien onder de skyline van New York."

De film is te zien tijdens de openluchtpremière in The Battery, een van de vele locaties in de vijf stadsdelen van New York City. Het festival begint aan zijn 20e jubileumeditie en loopt van 9 tot 20 juni 2021.

No Sudden Move (2021)
6.4
Een groep kleine criminelen wordt ingehuurd om een, op het oog eenvoudig, document te stelen. Hun plan loopt echter vreselijk mis.

  Volg ons op Google Nieuws

Deel dit artikel

Meer over:

Films Algemeen BioscoopNo Sudden Move (2021)

Meer bioscoop

Meer bioscoop

🔥 Meest gelezen

Meer populaire artikelen

Reacties


Meer film- en serienieuws

Nog meer nieuws